Ana sayfa » Siyaset » SEÇİMİ KAZANDI, İLK İFTARI ESNAFLA YAPTI…

SEÇİMİ KAZANDI, İLK İFTARI ESNAFLA YAPTI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde rekor bir oy oranıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mansur Yavaş, seçim sonrası ilk ziyaretini Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Ankara Toptancı Hali’ne gerçekleştirdi.

İftar programında Toptancı Hali esnafıyla bir araya gelen Yavaş, destekleri için hemşerilerine teşekkür etti.

Yavaş, yaptığı konuşmada seçim sürecinin sonlarına doğru hizmetleri ve vaatleriyle konuşamayanların çirkin propagandalara başvurduğunu belirtti.

“Seçim sonucu gösteriyor ki bu iftiraların hiçbir faydası yok. Zaten vatandaşımız da buna tepki gösteriyor. O iftiraların hiçbiri bizde tutmaz. Sonuç olarak Ankara halkı beş yıllık hizmetimizi onayladı” şeklinde konuştu.

İçinde insan olmayan hiçbir projenin kimseye faydası olmadığını vurgulayan Yavaş, “Beton asfalt belediyeciliğini değil; vatandaştan yana, vatandaştan aldığı parayı israf etmeyen ve onların gerçek ihtiyaçları için harcayan, vatandaşları dara düştüğü zamanda onların yanında olan gerçek belediyeciliğin bu olduğunu onayladı. Hem de rekor bir oyla onayladı” ifadelerini kullandı.

Büyük Ankara Toptancı Hali Başkanı Ceyhan Gündüz ise yaptığı konuşmada, “Biz her zaman bizim yanımızda olan, bize destek veren, esnafa kucak açan başkanımızın yanındayız. Bizi hiçbir gün yalnız bırakmadı. Ne ihtiyacımız olursa yanına gittik. Hiç boş çevirmedi” dedi…

Yeniçağ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com