Ana sayfa » Siyaset » GÜÇ: “AYDINLIK GELECEĞİMİZ İÇİN SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM…”

GÜÇ: “AYDINLIK GELECEĞİMİZ İÇİN SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, seçim maratonun sonuna gelirken Aliağalı hemşehrilerine teşekkür ederek, 31 Mart günü Aliağa’nın aydınlık geleceği için oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

31 Mart Yerel seçimi öncesi Aliağalı hemşehrilerine seslenen CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Kıymetli hemşehrilerim Aliağa’da ‘demokratik, halkçı ve yeni bir belediyecilik’ diyerek çıktığımız bu yolda son dönemeçteyiz. Adaylığımızın açıklanmasından bugüne kadar bizimle birlikte değişimin kapısını aralayan herkese çok teşekkür ederiz. Yolumuz uzun ve zor bir yol. Ancak ülkemizi olduğu gibi kentimizi de aydınlık geleceğe taşımak için yan yana geldik” dedi.

İNSAN ODAKLI, SAĞLIKLI, MUTLU VE HUZURLU BİR KENT ÖZLEMİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ…

Güç, “Sorunlarınızı paylaşmak birlikte çözümler üretmek üzere sokak sokak kentimizin her karışında sizlerle buluştuk. Hep birlikte, insan odaklı, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir kentin özlemiyle çözümlerimizi, projelerimizi oluşturduk. İnsanlarımızın evsiz, işsiz, aşsız kalmadığı, kadınlarımızın her alanda eşit bireyler olarak kent yaşamına katıldığı, gençlerimizin gelecek kaygılarının ortadan kalktığı, çocuklarımızın okula aç gitmediği ve evde yalnız kalmak zorunda kalmadığı, büyüklerimizin el üstünde tutulduğu ve engelli yurttaşlarımızın önündeki bütün engellerin kaldırıldığı bir Aliağa hepimizin özlemi.

Şimdi bu özlemi gerçeğe dönüştürmek için sandıklarımıza, oylarımıza yani geleceğimize sahip çıkma zamanı. Pazar günü hep birlikte sandıklara koşalım, irademize sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

AYDINLIK GELECEĞİMİZ İÇİN SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM…

Sandık güvenliğine de dikkat çeken CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “31 Mart seçimlerinde sandık güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Seçim günü CHP’li görevlilerimiz Aliağa’daki tüm sandıklarda hazır olacaklar. Ama sandıklarda daha kalabalık olma ihtiyacımız var. Her sandıkta bir fazla olmaya ihtiyacımız var. Haydi Aliağa 31 Mart’ta hep birlikte demokrasimize sahip çıkalım. Birlikte başardık birlikte yöneteceğiz. Aydınlık geleceğimiz için güç sizden, hizmet bizden” dedi…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com