Ana sayfa » Güncel » “DERDİ SEÇİM OLANLARA SÖZÜMÜZ, EMEKLİYE İNSANCA YAŞAM MAAŞLARININ TESLİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK ZORUNLULUĞUNUZDUR…”

“DERDİ SEÇİM OLANLARA SÖZÜMÜZ, EMEKLİYE İNSANCA YAŞAM MAAŞLARININ TESLİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK ZORUNLULUĞUNUZDUR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu onursal başkanı Gönül Boran Özüpak: “Derdi seçim olanlara sözümüz; emekliye insanca yaşam maaşlarının teslimini gerçekleştirmek zorunluluğunuzdur” dedi. Özüpak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sn CB’nımızın “Seçimi kaybetsem de yokum” dediği süreçte EYT MÜCADELEMİZLE anayasal haklılığımızı kabul ettirdiğimizi cümle alem biliyor.

2023 Genel seçimlerinde de seçim yatırımı olarak ” yasayı biz çıkardık” diye de seçim meydanlarında dillerden den düşürülmedi.

Sayın CB’mız @RTErdogan:

Anayasal hakkın teslimini yapmışken “İçinize sinmeyen tarafın ” söz vererek 99 öncesi haklar tastamam iade edilecek derken “eksik çıkarmış olmanız” gerekir.

Şimdi de bir seçim klasiğini yaşatarak emeklinin insanca yaşam maaşının teslim edilmeme sebebi EYT miş gibi algı yaratmanız.

Lakin biz tüm emekliler biliyoruz ki sefalet maaşlarımızın sebebi İktidarımızın; “GERÇEĞİ YANSITMAYAN TUİK ENFLASYON ORANLARI ve ABO” ile cebimize uzanan ellerdir.

Emekliyi yük görüp, kaynak dağılımında adaletsiz, hakkaniyetsiz ve adil olmayan siyasetinizle Emeklinin sefalet yıllarından sorumlusunuz.

Derdi #SEÇİM olanlara Sözümüz; emekliye insanca yaşam maaşlarının teslimini gerçekleştirmek zorunluluğunuzdur…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com