Ana sayfa » Güncel » KARŞIYAKA ZÜBEYDE HANIM STADI’NDA TARİHİ MİTİNG…

KARŞIYAKA ZÜBEYDE HANIM STADI’NDA TARİHİ MİTİNG…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle armasında ay yıldızlı bayrağımızı taşıyan tek kulüp olan Karşıyaka Spor Kulübü’nün müsabakalara ev sahipliği yapacak, adına, armasına ve şanına yakışan bir stadyumun bir an önce hayata geçirilmesi İzmirimiz için çok büyük önem arz etmektedir.

Söz konusu stadyumun tamamlanarak hizmete açılması ile ülkemizin en köklü kulüpleri arasında yer alan Karşıyaka Spor Kulübü’nün kent sporuna, ekonomisine ve ticaretine kazandıracağı devinimin yanı sıra armasındaki ay yıldızlı bayrağa layık bir ‘yuvaya’ bir an önce kavuşmasını istiyoruz.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün doğrudan İzmir sporunu, dolaylı olarak da İzmir’in tanıtımını, ekonomisini ve ticaretini yakından ilgilendirerek geliştirecek olan KSK Stadyumu’nun hayata geçirilmesi için 28 Mart Perşembe günü saat 20.30’da taraftarlarımızın öncülüğünde bir araya geliyoruz.

7’den 70’e hep birlikte! Karşıyaka Stadına!

Akın akın Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı’na !

Karşıyaka’mızın dört bir yanından…

Maça gider gibi, Gelecek nesillerimizin semt kültürüyle yetişmesi için tam bağımsız Karşıyaka için, her şeyi geride bırakıp birlik olduğumuzda tüm ülkeye dünyaya “Burası Karşıyaka” demek için, hissettirmek için sana bana hepimize ihtiyaç var !

100.yıl kutlaması gibi başlayan ama bitirilemeyen/bitirilmeyen stadımızda buluşuyoruz.

7’den 70’e Herkes !

Tak Atkını Giy Formanı Unutturma Karşıyaka Stadını !

28 Mart Perşembe Günü 20:30’da Karşıyaka Stad Arazisinde Buluşuyoruz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com