Ana sayfa » Siyaset » YRP’Lİ ALTINÖZ: “ADAYLARIMIZI İLAN ETTİK VE ÇEKİLME İHTİMALİ DİYE BİR ŞEY YOK…”

YRP’Lİ ALTINÖZ: “ADAYLARIMIZI İLAN ETTİK VE ÇEKİLME İHTİMALİ DİYE BİR ŞEY YOK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, partisinin adaylarının seçimlerden önce yarıştan çekileceği iddialarına ilişkin konuştu.

Mehmet Altınöz, “100 bin kişilik bir teşkilatla çalışıyoruz. Bu açıklamayla teşkilatlarımız boşa düşürülmek isteniyor” ifadelerini kullandı.

Sözcü TV’de aklın yolu programında Senem Tolunay Ilgaz’a konuşan Altınöz, partisi hakkındaki iddiaları net bir dille yalanladı.

Altınöz şunları söyledi:

“Öyle bir şey mümkün değil, ben dün akşam gerçekleşen televizyon programına bağlandım. Gürkan Hacır beyle ben o konuyu konuştum. Aynı zamanda ‘tahmin değil bilgi’ kim bu bilgiyi veren kişi bana açıklayın dedim. YRP’nin İstanbul adayı benim, sahada çalışan benim, o gün aday tanıtım programı yapmışız.

Resul Tosun Beyin böyle bir şey yapmasını çok yanlış buluyorum kendisine yakıştıramadım. Milletvekilliği yapmışsa bu partinin bu teşkilatların çalışmasıyla milletvekili olmuştur. Hacır Beye bu iddianın kaynağını sorduğumda, bir gazeteci olarak yorum yaptığı söylendi. Ama siz burada bir ithamda bulunuyorsunuz ve bu çok yanlış… 100 bin kişilik bir teşkilatla çalışıyoruz. Bu açıklamayla teşkilatlarımız boşa düşürülmek isteniyor.

Adaylarımızı ilan ettik ve çekilme ihtimali diye bir şey yok…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com