Ana sayfa » Siyaset » TOSUN: “YENİDEN REFAH, SEÇİMLERDEN ÖNCE AKP LEHİNE ÇEKİLECEK…”

TOSUN: “YENİDEN REFAH, SEÇİMLERDEN ÖNCE AKP LEHİNE ÇEKİLECEK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-31 Mart seçimlerine günler kala, AKP kanadından kulisleri hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı.

AKP’li eski milletvekili ve yazar Resul Tosun, Yeniden Refah Partisi’nin (YRP), adaylarını AKP lehine seçimden çekeceğini öne sürdü.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP ile yürütülen ittifak görüşmelerinden sonuç alınamadığını belirtmiş ve seçimlere Türkiye’nin her yerinde kendi adayları ile gireceklerini açıklamıştı. TV 100’de Gürkan Hacır’ın Taksim Meydanı isimli programda konuşan AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Resul Tosun, “Tıpkı Muharrem Beyin (İnce) adaylıktan çekildiği gibi Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul’da Murat Kurum lehine, Ankara’da Turgut Altınok lehine ya da İzmir’de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz” dedi.

Gürkan Hacır’ın “Bu bir tahmin mi bilgiye dayalı mı söylüyorsunuz?” sorusu üzerine Resul Tosun, “Evet bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum” dedi. Bunun üzerine Gürkan Hacır, “O zaman seçimin kaderi değişir” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazeteci Murat Yetkin’le yaptığı röportajda, partisinin adaylarının geri çekilmesi olasılığının olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine “Çekilmemiz söz konusu değil. Artık çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiğine döneriz” demişti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com