Ana sayfa » Siyaset » CHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARINDAN İLK ZİYARET ATATÜRK ANITINA…

CHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARINDAN İLK ZİYARET ATATÜRK ANITINA…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Atatürk anıtına çelenk sunarak başlattı.

Aliağa’nın her kesiminden genç, dinamik adaylarla Aliağa’yı yönetmeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve beraberindeki meclis üyeleri, Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sundular.

Burada toplu bir fotoğraf çektiren CHP`nin Belediye Meclisi adayları, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Cumhuriyetimizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında yola çıktıklarını söyleyen Meclis Üyesi adayları ve Başkan Adayı Çağatay Güç, “Bizler Aliağa Belediye Meclis üyesi adayı arkadaşlarım ve tüm partililerimizle birlikte Aliağalılar için çalışmaya, hizmet üretmeye adayız. Genç ve dinamik aynı zamanda tecrübeli bir kadro ile bu kentte yaşayan kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve üreten insanlar için çalışacağız.” dedi.

Adaylık sürecinin başında söylediklerini hatırlatan Başkan Adayı Çağatay Güç “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öngördüğü gibi geleceğe umutla bakmak, yarınımızı kurmak ve yaşanabilir bir kent inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız, başaracağız.” diye konuştu…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com