Ana sayfa » Güncel » HANGİ BANKA EMEKLİ’YE NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?…

HANGİ BANKA EMEKLİ’YE NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-En düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasının ardından emekliler banka promosyonlarını merak etmeye başladı. Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar…

İş Bankası 7 bin 500 TL veriyor

İş Bankası, maaşını taşıyan emekliye 7 bin 500 TL promosyon veriyor. Bunun yanı sıra İşCep’ten İş Bankalı olanlara özel 30.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans imkanı var aynı zamanda Maximum karta özel kart aidatı da alınmayacak.

Yapı Kredi Bankası 9 bin TL veriyor

Yapı Kredi Bankası ise maaşını taşıyan emeklilere 9 bin TL nakit promosyon veriyor. Aynı zamanda Yapı Kredi 250 bin TL’ye varan kredilere de 3 ay ertleme imkanı sunuyor.

ING Bankası’ndan emekliye 15 bin TL…

ING Bankası ise maaşını taşıyan emeklilere 15 bin TL’ye varan nakit promosyon veriyor. Aynı zamanda emekliler 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Banka 20 bin TL faizsiz taksitli nakit avans ve 1 yıl ücretsiz kredi kartı imkanları da sunuyor.

DenizBank’tan 5 bin TL promosyon…

DenizBank ise emeklilere 5 bin TL promosyon imkanı sunuyor. Aynı zamanda yeni müşterilere özel yüzde 47 hoş geldin mevduat faizi de uygulanıyor.

Akbank’tan 10 bin TL promosyon imkanı…

Akbank ise emekliye 10 bin nakit promosyon ile birlikte 2 bin TL de chip-para imkanı sunuyor. Akbank, yüzde 0 faiz ile 30 bin TL’ye varan taksitli nakit avans imkanını da emeklilere sunuyor. Aynı zamanda banka mevduat faiz oranını da yüzde 48 olarak uyguluyor.

Garanti Bankası’ndan hem promosyon hem bonus…

Garanti Bankası ise maaşını taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL promosyon veriyor. Banka aynı zamanda bin TL de bonus vaat ediyor.

Banka emeklilere aynı zamanda 20 bin TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans ve 10 bin TL’ye varan faizsiz kredi imkanı da sunuyor.

TEB Emekli Promosyonu…

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri, maaşını Türk Ekonomi Bankası’ndan almaları halinde aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilir:

8.000 TL’ye kadar promosyon…
Emekli müşterilere özel, 0 850 222 00 91 Maaş ve Emekli Müşteri Hattı
Hesap işletim ücreti muafiyeti
Kredi kartı ücret muafiyeti
Çağrı merkezi ve internetten yapılan işlemlerde ücret muafiyeti
Emekli müşterilere özel kredi fırsatları
Tasarruf ve birikimleriniz için cazip faiz oranlı mevduat ve yatırım ürünleri
Günlük nakit çekim imkânı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerinize yüksek faiz
TEB ATM’leri dışında Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık 3 işleme kadar toplamda 6.500 TL’ye varan nakit çekim limiti ile masrafsız para çekme/para yatırma/kredi kartı borç ödemesi

Vakıfbank Emekli Promosyonu…

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri, maaşını Türk Ekonomi Bankası’ndan almaları halinde aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilir:

5.000 TL’ye kadar promosyon
Tüm VakıfBank ATM’lerinden emekli maaşını ücretsiz olarak çekme
İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanalından maaş tutarı kadar yapılan EFT ve Havale işlemlerinde ücret muafiyeti
Türkiye genelindeki tüm VakıfBank Şubelerinde masrafsız maaş tutarı kadar para çekme
Araçla otoyol ve köprülerden rahat geçebilmek için maaş hesabına bağlı ücretsiz HGS etiketi alma imkânı
Kredi kartı ücret muafiyeti (Bankaya ait mevcut kartlarının önceki yıla ait kart aidatları ile MilPlus Kredi Kartları ve bunlara ait Ek Kartlar hariç)
Çağrı merkezinden, öncelikli bağlanma hizmetinden yararlanma imkânı

QNB Finansbank Emekli Promosyonu…

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri, maaşını QNB Finansbank’tan almaları halinde aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilir:

7.000 TL’ye varan promosyon
Yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı
Bireysel İnternet Şubesi ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemleri ücretsiz
QNB Finansbank şubelerinde sıra önceliği
Emekli Bankacılığı müşterilerine özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkânı
CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl aidat yok

Emekli promosyonu nedir?

Emekli maaşı banka promosyonu, kamu ya da özel kurumlardan emekli olmuş ve emekli aylığı alan kişilere verilen ek bir primdir. Bu promosyon, emeklilerin maaşlarını anlaştıkları bankadan üç sene alacaklarına dair verdikleri taahhütle bir kereye mahsus olarak verilir…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com