Ana sayfa » Siyaset » YAVAŞ’TAN: “İHTİYACI OLAN EMEKLİLERE 5 BİN LİRA VERECEĞİZ” DİYEN ALTINOK’A YANIT: “6 AY’DIR AKLINIZ NEREDEYDİ?…”

YAVAŞ’TAN: “İHTİYACI OLAN EMEKLİLERE 5 BİN LİRA VERECEĞİZ” DİYEN ALTINOK’A YANIT: “6 AY’DIR AKLINIZ NEREDEYDİ?…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu. Belediye bütçelerini hazırlarken yerel yöneticiler, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare yaptıklarını anlattı.

Ankara’ya şeffaf bir yönetim anlayışı getirdiklerini, 4 binden fazla ihalenin internetten canlı yayınlandığını vurgulayan Yavaş, Sayıştay raporlarında ABB’nin paralarının nereye harcadığının ulaşılabileceğini söyledi.

Ankara’daki içme suyu hattı projelerinden söz eden ve Çamlıdere, Beypazarı, Ayaş ve Güdül’e yeni bir su hattının projesine giriştiklerini söyleyen Yavaş, Yenimahalle ilçesinde de ihtiyaçlar çerçevesinde çalıştıklarını; asfalt, kavşak ve kaldırım yapımı gibi altyapı projeleri yürüttüklerini dile getirdi.

“HALKIN PARASINI REKLAMA HARCAMAYI ZÜL GÖRÜYORUM”

Yavaş, “Bir belediye başkanı reklama para harcıyorsa bunu kendisi için harcıyordur. Ben halkın parasını reklama da harcamayı zül görüyorum. Çünkü bunlar, fen işlerinin yapacağı projelerdir. Asıl proje üretimi artırmak; kırsal kalkınma desteklerimiz en ücra köşelere kadar ulaşıyor” dedi.

“6 AYDIR AKLINIZ NEREDEYDİ?”

Ankara Büyükşehir Belediyesinin emeklilere 6 aydır zaten destek olduğunu vurgulayan Yavaş, “İstanbul adayları da biz de emekliye 2 bin 500 lira vereceğiz diyor, Ankara adayı da 5 bine çıkardı. 6 aydır aklınız neredeydi? 6 aydır bu insanlar ne yer ne içer düşünmediniz mi? Emeklilerin durumunu da yeni keşfettiler” ifadelerini kullandı.

AKP’nin adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un “İhtiyacı olan emeklilerimize ayda 5 bin TL vereceğiz” demişti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com