Ana sayfa » Siyaset » KURUM: “KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDE 130 BİN KİŞİ ÖLDÜ…”

KURUM: “KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDE 130 BİN KİŞİ ÖLDÜ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için partiler ve belediye başkanları seçim çalışmalarına devam ederken, AKP’nin İstanbul Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, tv100 canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDE 130 BİN KİŞİ ÖLMÜŞ…

İstanbul’daki kentsel dönüşüm projesini anlatan Kurum, konuşması esnasında İstanbul’daki kentsel dönüşümün önemini vurgulamaya çalışırken, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 130 bin kişinin öldüğünü itiraf etti.

Kurum yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Yaşanan Kahramanmaraş depreminde 130 bin canımız gitmiş bakın 11 ilde deprem oldu İstanbul 11 ile yetişir. Allah göstermesin İstanbul’a bir şey olursa ülke gider. Bayrak gider devlet kalmaz. Deprem terörle mücadele kadar önemli” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL YEREL SEÇİMLERİNDE 1,5 PUAN ÖNDEYİZ”

Öte yandan Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından bir seçim anketi düzenlediklerini ve yapılan ankette 2 puan geride olduklarını söyledi. Kurum, yapılan anketten bir süre sonra ise vaatlerini açıkladığı lansmandan önce bir anket daha gerçekleştirdiklerini bu seferki ankette ise İstanbul seçimlerinde 1,5 puan önde olduklarını açıkladı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com