Ana sayfa » Yerel » BAŞKAN ALİ SERÇE ADAY-ADAYLARINI DİNLEDİ, SÜRECİ ANLATMAK İÇİN GENEL MERKEZE GİDECEĞİ ÖĞRENİLDİ…

BAŞKAN ALİ SERÇE ADAY-ADAYLARINI DİNLEDİ, SÜRECİ ANLATMAK İÇİN GENEL MERKEZE GİDECEĞİ ÖĞRENİLDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Dün CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Aliağa Belediye Başkan Aday-adayları Erol Güngör ve Çağatay Güç’ü İl binasına davet etti. Aslanoğlu’nun Güngör ve Güç ile yaptığı ayrı-ayrı görüşmelerde Barış Eroğlu’da bulundu.

Aslanoğlu anketlerden Barış Eroğlu’nun 1. çıktığı iddiasıyla, yine söz konusu anketlerde ikinci ve üçüncü çıktıklarını ifade ettiği Güç ve Güngör’den ayrışma yaşanmaması gerekçesiyle Barış Eroğlu lehine aday-adaylığından çekilip Eroğlu’nu desteklemelerini istedi.

GÜÇ VE GÜNGÖR TEPKİ GÖSTERDİ, İL BİNASINI TERK ETTİ!…

Güngör ve Güç; Aslanoğlu’nun bu sözlerine tepki göstererek il binasını terk etti. Yaşanan durum Aliağa İlçe yönetimine yansıyınca dün akşam Aday-adaylarından Oğuzhan Özşahin’e ait restoranda değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası bugün İlçe başkanlığında Başkan Ali Serçe ve yönetim kurulu üyelerin katılımıyla toplantı yapılması kararı alındı.

EROĞLU VE UÇAR KATILMADI…

Yaklaşık 3 saat süren toplantıya aday-adaylarından Barış Eroğlu ve Burak Uçar’ın katılmadığı öğrenildi. Uçar’ın Ankara’da bulunduğu için toplantıya katılmadığı ifade edildi.

BAŞKAN ALİ SERÇE YAŞANAN GELİŞMELERİ AKTARMAK İÇİN GENEL MERKEZE GİDECEK…

Toplantıda İl başkanlığında cereyan eden sürecin genel merkezin bilgisi dışında olduğu, ilçe başkanlığının bilgisine sunuldu. İlçe Başkanı Ali Serçe konuşmaları dinledikten sonra Pazartesi yada Salı günü genel merkeze gidip İl başkanlığında Güngör ve Güç’e yapılan teklif ve bugün gerçekleştirilen toplantıya yönelik bilgi vereceği ifadesinde bulunuldu.

“BİR AN ÖNCE SEÇİMİ KAZANMA ŞANSI EN YÜKSEK OLAN ADAY BELİRLENMELİ, SEÇİM STARTI VERİLMELİ”

13 aday-adayının yarıştığı Aliağa Belediye başkanlığı seçimi sürecinde dün yaşanan gelişmenin parti tabanında gerginliğe neden olduğu, adayın bir an önce belirlenip seçim startı verilmesinin önemi bir kez daha vurgulandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com