Ana sayfa » Güncel » KILIÇDAROĞLU’NA YUMRUK ATAN “İNEK HIRSIZI” SERBEST BIRAKILDI, HİLAFET BAYRAĞI AÇANI YUMRUKLAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TUTUKLANDI…

KILIÇDAROĞLU’NA YUMRUK ATAN “İNEK HIRSIZI” SERBEST BIRAKILDI, HİLAFET BAYRAĞI AÇANI YUMRUKLAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TUTUKLANDI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul’un göbeğinde dün gerçekleştirilen ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşünde, Cumhuriyet’i hedef alan belirli kitle ‘hilafet bayrağı’ açarak toplumun adeta sinir uçlarıyla oynadı. Bu durum karşısında öfkelenen bir genç ise hilafet bayrağı taşıyan şahsa yumruk attı.

APAR TOPAR TUTUKLANDI!…

Öfkesini kontrol edemeyen genç, “Burası Türkiye, hilafet bayrağı açamazsın. Siz Arap sevicisiniz” diyerek hilafet bayrağı taşıyan şahsa yumruk attı.

Saldırının faili E.A, bölgede görev yapan trafik polisine yakalandı. Burnundan yaralanan Aydemir’i polis ekipleri Taksim İlkyardım Hastanesi’ne götürürken, şahıs E.A.’dan şikayetçi oldu.

Üniversite öğrencisi olduğu tespit edilen vatandaş E.A, polis ekiplerince gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinden sonra çıkarıldığı mahkemenin kararıyla tutuklandı.

KILIÇDAROĞLU’NA YUMRUK ATAN SERBEST BIRAKILMIŞTI

Öte yandan, yaşanan bu durumdan sonra ise akıllara 2019 yılında yaşananlar geldi. Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir cenaze törenine katılan dönemin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tören sırasında Osman Sarıgün isimli bir şahıs yumruk atmıştı.

Sarıgün, savcılık tarafından sorgusunun ardından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Çubuk Adliyesi’ne götürülen Sarıgün, Nöbetçi Mahkeme’de ifade vermiş ancak mahkeme, Sarıgün’ün adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasını kararlaştırmıştı…

Yeniçağ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com