Ana sayfa » Güncel » KEMERALTI’NIN ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI, TARİHİ ÇARŞI IŞIL-IŞIL GÖRÜNÜME KAVUŞTU…

KEMERALTI’NIN ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI, TARİHİ ÇARŞI IŞIL-IŞIL GÖRÜNÜME KAVUŞTU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in tarihi çarşısı Kemeraltı’nda bir süredir alt yapı çalışmaları sürüyordu. Her yağmurda su altında kalan çarşıda yapılan alt yapı çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. Bu sayede artık Kemeraltı Çarşısı’nın bir bölümü yağmurda su altında kalmaktan kurtuldu. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgede üst yapı da düzeltildi. Turizm açısında da önemli olan Kemeraltı Çarşısı yepyeni bir yüze kavuştu.

Yılbaşı kutlamaları da bu yıl Kemeraltı’nda yapılacaktı. Ancak gelen şehit haberleri üzerine bu kutlamalar iptal edildi. Yine de Kemeraltı Çarşısı yeni yıl öncesi ışıklandırıldı. Kemeraltı’nın son hali görüntülendi. Işıl ışıl görüntü izleyenlerin beğenisini topladı.

Kemeraltı ile ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kemeraltı’nı gerçekten bir seçim projesi olarak görmüyoruz. Tam tersine geçim projesi olarak görüyoruz. Hem esnafımızın daha çok kazanmasını hem de Kemeraltı’nın kente daha çok katkı vermesini istiyoruz. Kemeraltı ne kadar güzelleşir, güçlenirse İzmir o kadar güçlenir. Aynı zamanda turizm cazibesi yaratacak.

Derneğimiz esnafımıza İngilizce dil eğitimini sürdürüyor. Kemeraltı’nın anayasası olacak. Adil ticaret yapan herkesi koruyacağımız bir düzenleme getiriyoruz. Tüm paydaşlar altına imza atacak Büyük bir dönüşüm, devrim yaşanıyor diyebiliriz. Devrimin sonu çok hayırlı olacak. İzmir Kemeraltı ile çok daha fazla övünecek, gurur duyacak” diye konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com