Ana sayfa » Siyaset » AKP, YENİDEN REFAH VE BBP İLE İTTİFAK İÇİN YENİDEN GÖRÜŞECEK…

AKP, YENİDEN REFAH VE BBP İLE İTTİFAK İÇİN YENİDEN GÖRÜŞECEK…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-TV100’ün haberine göre, AKP, MHP ile Cumhur İttifakı çatısı altında 31 Mart Yerel (Mahalli İdareler) Seçimlerinde işbirliği yapılacak büyükşehir, il ve ilçelerin belirlenmesine ilişkin çalışma tamamlanırken, AKP heyeti, 14 Aralık’ta ise Büyük Birlik Partisi (BBP) heyetiyle görüştü.

AKP ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında şimdiye kadar genel başkanlar düzeyinde gerçekleşirken, görüşmelerin bu hafta ise heyetler düzeyinde yapılması bekleniyor. Yeniden Refah Partisi’nin, AKP heyetiyle gerçekleştirilecek görüşmeler ışığında oluşacak işbirliğinin kapsamına göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday çıkarıp çıkarmamaya yönelik kararını açıklayacak.

BBP heyeti ile bu hafta yapılacak görüşmede, aynı şekilde başta büyükşehirler olmak üzere illerdeki işbirliği durumu belirginleştirilecek. BBP heyeti görüşmeye, 2019 yerel seçim sonuçları, BBP ve diğer partilerin bu seçimde belediye meclis üyeliklerinde aldığı oy oranları ile 2023 genel seçimlerinin sonuçlarının karşılaştırıldığı çalışmayla gidecek…

Yeniçağ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com