Ana sayfa » Güncel » İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE YILBAŞI AĞACI SÜSLEMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN MÜDAHALE!…

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE YILBAŞI AĞACI SÜSLEMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN MÜDAHALE!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Üniversitesi öğrencileri, yeni yıl öncesi okulda sosyal etkinlik yapmak için bir araya gelerek üniversitenin ana kampüsündeki bir ağacı yılbaşı için süslemek istedi.

Yılbaşı ağacını süslemek için çalışmalara başlayan öğrencilere, okulun güvenlik görevlileri orantısız güç kullanarak müdahale etti. Engellemenin gerekçesi olarak “izin alınmaması” öne sürüldü.

Özel güvenlik görevlilerinin gerçekleştirdiği müdahale sonucu bazı öğrenciler çeşitli yerlerinden hafif yaralanmalar yaşadı.

BENZER BİR DURUM YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE DE YAŞANMIŞTI…

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından süslenen ağacın süsleri kimliği belirsiz kişilerce çöpe atılmıştı. Yaşanan bu durum üzerine Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri kalabalık bir şekilde toplanıp, ağacı yeniden süsleyerek ağaç nöbeti başlatmıştı.

BİR HAFTA ÖNCE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ’NDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Türkiye’nin en köklü okullarından biri olan İstanbul Üniversitesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazze’deki çatışmaları öne sürerek üniversitede herhangi bir eğlence içerikli etkinliğe izin verilmeyeceğini duyurmuştu. Yapılan açıklama İstanbul Üniversitesi öğrencileri tarafından tepki ile karşılanmıştı.

PAYLAŞIM GERİ ÇEKİLMİŞTİ…

Gelen yoğun tepkiler üzerine İstanbul Üniversitesi, yaptığı bu paylaşımı tüm sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Silmesinin nedeni bilinmiyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com