KARAASLAN: “SEÇİL’İN SCHENGEN VİZESİ DE VAR AMA KAÇMADI, KENDİSİ DE BATTI…”


KUZEYEGEHABER-Yüksek kâr vaadiyle ünlü futbolcuların da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, merak edilen sorulara yanıt verdi.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan Karaaslan, Seçil Erzan’ın bu işe Ali Yörük’ün, “Atilla Köşkdere’ye çok iyi kazandırdın, bizim paramızı da değerlendir” demesiyle başladığını, bir süre sonra rakamların kontrolden çıktığını anlattı.

Karaaslan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

‘ŞİMDİ İNKAR EDİYORLAR’

“2021’de borsa altüst oluyor. Daha çok para bulmak istiyor, borsada kaldıraçlı işlem yaptığı için. Daha çok faize batıyor. Süleyman Aslan’la, Ayhan Akman’la ve Barış Tari ile tanışıyor. İçeriye giriyor. Semih Kaya ve Fırat Özdemir bir verip üç kazanıyor. Ondan sonra Arda, Muslera… Ayhan Akman, emlakçı Serdar Şenol’u getiriyor. Şenol, Barış Tari’yi getiriyor. Semih Kaya, ‘Selçuk abide de para var’ diyor. Seçil, öyle arıyor Selçuk İnan’ı. İnan, Semih’e, ‘Böyle bir fon var mı?’ diye soruyor. ‘Evet, ben kazanıyorum, gir’ diyor. Şimdi inkâr ediyorlar. Bilirkişi 180 binden fazla silinen WhatsApp yazışmasını geri getirmiş, çalışma sürüyor. HTS kayıtlarıyla yazışmaları eşleştireceğiz. Seçil’in kime ne verdiği ortaya çıkacak.”

“Herkes diyor ya ‘Paralar nerde?’ Soruyorum: Semih Kaya’nın Bodrum’dan 4.200.000 Euro’luk ev alabilecek, bir buçuk yıldır o paraya dokunmadan yaşayabilecek geliri var mıymış?” diye konuşan avukat Karaaslan, Seçil Erzan’ın aldığı paraları elde dolaştırdığını söyledi.

Karaaslan, “İnanmayacaksınız. Gerçekten beş kuruş para yok. Herkes diyor ki ‘Bir yere gömmüştür.’ Gömmüşse büyük hayal kırıklığı yaşayacağım. Annesinin 7.500 TL’lik emekli maaşını, imzasını taklit ederek, kullandığı krediye bloke ettirmiş. Annesi engelli, imza atabilecek durumda değil. Taksitler devam ederken tutuklanıyor. Annesi bir kuruş emekli maaşı alamıyor tutuklandığından beri” dedi.

‘SCHENGEN’İ DE VAR, KAÇMIYOR’

“Daha para gelmeden insanlar kuyruğa giriyormuş. Bu paraları zaten hep yanında birileri varken dağıtmış” diyen Karaaslan, Seçil Erzan’ın neden elinde para varken kaçmadığına ilişkin soruya da, “Kaçamaz, korkak bir kız o. Schengen’i de var, kaçmıyor. Belözoğlu’ndan, Çağlar’dan ve Çeviker Ailesi’nden aldığı para 10.000.000 dolar. O parayla isteseydi kaçardı. Çorlu’ya annesiyle vedalaşmaya gidiyor” diye yanıt verdi.

‘BİR TEK EMRE BELÖZOĞLU MASUM’

Seçil Erzan’ın cezaevindeki durumunun çok kötü olduğunu, çok ağladığını, “Suçluyum ama ben de battım” dediğini söyleyen Karaaslan, şöyle devam etti:

“Bence nitelikli yalanlar değildi. Bu belgelerle bu kadar parayı siz bankacıya verir misiniz? ‘Daha fazla faiz verdiğini duyduk, verdik’ demiyorlar da diyorlar ki, ‘Seçil bizi kandırdı.’ Seçil yalancı, diyecek lafım yok. Seçil’in yüzüne söyledim. Ama 4.000.000 dolar alabilecek nitelikli bir yalan söylemiyor. Bir tek Belözoğlu masum. Niye? Çünkü Volkan Bahçekapılı’nın getirdiği evrakı beğenmiyor. Ertesi gün bankaya damlıyor. Asiye Öztürk’ten çift imza alan tek ve ilk insan. Diğerlerinin hepsi Seçil’in paraları ödeyemeyeceği duyulunca evrak peşine düşüyor.”

Nitelikli bir yalan söylemesine gerek olmadan insanlar kulaktan kulağa reklamla paralarını teslim etmiş. Siz verir misiniz? Ben 1.000 dolar vermem o bloknotlara. Niye vermişler? Seçil’in çok faiz verdiğini bildikleri için…”

Bu Haftanın Sıcak Başlıkları

YENİ PARTİNİN BÜYÜK KURULTAYI NE ZAMAN YAPILACAK?…

KUZEYEGEHABER-YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, partisinin PM (Parti Meclisi)...

İNGİLİZ KRALİYET DONANMASINA AİT FİRKATEYN ALİAĞA’DA SÖKÜLECEK…

KUZEYEGEHABER-İngiliz Kraliyet Donanmasının hizmet dışına çıkardığı Type 23 sınıfı...

CHP’DEN 10 VEKİL DAHA YENİ PARTİ’YE KATILACAK…

KUZEYEGEHABER-CHP’den ayrılan 91 milletvekiliyle kurulan YENİ Parti’ye ilişkin yeni...

“İzmir İle Erbaa Arasındaki Dostluk Köprüsü Büyüyecek…”

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23. Uluslararası...

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ PİKNİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal destek çalışmalarının yürütüldüğü mahallelerde yaşayan...

Başlıklar

YENİ PARTİNİN BÜYÜK KURULTAYI NE ZAMAN YAPILACAK?…

KUZEYEGEHABER-YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, partisinin PM (Parti Meclisi)...

İNGİLİZ KRALİYET DONANMASINA AİT FİRKATEYN ALİAĞA’DA SÖKÜLECEK…

KUZEYEGEHABER-İngiliz Kraliyet Donanmasının hizmet dışına çıkardığı Type 23 sınıfı...

CHP’DEN 10 VEKİL DAHA YENİ PARTİ’YE KATILACAK…

KUZEYEGEHABER-CHP’den ayrılan 91 milletvekiliyle kurulan YENİ Parti’ye ilişkin yeni...

“İzmir İle Erbaa Arasındaki Dostluk Köprüsü Büyüyecek…”

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23. Uluslararası...

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ PİKNİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal destek çalışmalarının yürütüldüğü mahallelerde yaşayan...

CEMİL TUGAY’DAN AKP’YE GEÇECEĞİ İDDİALARINA YANIT…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AKP'ye geçeceği iddialarını...

FATMA KAPLAN HÜRRİYET GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI…

KUZEYEGEHABER-İzmit Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan İzmit Belediye Başkanı...

“HALUK LEVENT TEKNEYLE YUNAN ADALARINA KAÇACAKTI…”

KUZEYEGEHABER-Adalet Bakanı Akın Gürlek, Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturmaya...

Benzer Haberler

Popüler Kategoriler