Ana sayfa » Spor » ÜTÜKLERLİ: “HER YER KARŞIYAKA ÇARŞI , HER TRİBÜN KARŞIYAKA ÇARŞI…”

ÜTÜKLERLİ: “HER YER KARŞIYAKA ÇARŞI , HER TRİBÜN KARŞIYAKA ÇARŞI…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

 TFF 3. Lig’in şampiyonluğa en yakın ekiplerinden Karşıyaka, teknik direktörü Recep Umut’la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Yeşil-kırmızılılarda yıllarca futbolcu ve antrenör olarak görev yapan 56 yaşındaki Recep Umut, geçen hafta içinde attığı imzayla ilk kez resmi olarak teknik direktörlüğe başladı.

Umut yönetiminde çıktığı ilk iki maçı kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdüren Karşıyaka, ardından Kemerkent Bulvarspor’la iç sahada golsüz berabere kalıp 3 maçta 7 puan toplamıştı. İlk yarının son iki karşılaşmasını Hacettepe 1945 ve Sapanca Gençlikspor’la oynayacak Kaf-Kaf, ara transferde kadrosunu takviye etmek için çalışmalara başladı.

Devre arasına son iki maç kala, Karşıyaka’nın efsanevi taraftar grubu Çarşı’nın lideri Taner Ütüklerli, çok daha güçlü bir tribün için önemli bir açıklamada bulundu. Şampiyonluğa en başından beri inanan, bu uğurda gecesini gündüzüne katan Ütüklerli’nin işte o açıklaması:

Sezon başı Maraton Üst Tribündeydik.
Son 2 maçta sahaya daha yakın olmak , takımımızın performansına daha etkili katkı koyabilmek için Numaralı Sağ tarafa geçtik.

KARŞIYAKA ÇARŞI HER TRİBÜNDEDİR…

Bu tercihimizi ; Tribünde bölünme , ayrışma oluyor diye yorumlayanlar olmuş (kimlerin olduğunu biliyoruz). Sakın böyle bir algı yaratılmaya çalışılmasın. Karşıyaka Tribünleri sağı ile solu ile Maratonu,Numaralısı,Locası,Protokolü ile Karşıyaka Çarşıdır. Karşıyaka Çarşı her tribündedir.

HER ŞEY ŞAMPİYONLUK İÇİN

Bundan sonra Maraton Üst Tribünde Ejder GÜÇ kardeşim sette olacak (Bulvar maçında sadece rahatsızlığı nedeni ile yoktu.) ve tribünümüzü organize edecek.
Şimdilik Numaralı Sağ Tarafta da yer yettiği kadar biz  olacak ve desteğimizi oradan vereceğiz.
Her şey şampiyonluk için…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com