Ana sayfa » Güncel » İSRAİL MALLARINA BOYKOT KARARI ALDI, İSRAİL’Lİ BAKANIN YANINDA İSRAİL BAYRAĞINA SIKI-SIKIYA YAPIŞTI!…

İSRAİL MALLARINA BOYKOT KARARI ALDI, İSRAİL’Lİ BAKANIN YANINDA İSRAİL BAYRAĞINA SIKI-SIKIYA YAPIŞTI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2017 yılında Gaziantep Basketbol ile İsrail ekibi Ironi Nahariya arasında oynanan maçta Türk bayrağının yanında İsrail bayrağını da tuttuğu görüntülerle eleştiriliyor.

Şahin, Türk bayrağını ters tutması ve İsrail bayrağını bırakmamasıyla dikkat çekti.

Maçta İsrailli bakan da vardı…

FIBA Avrupa Kupası kapsamında 22 Şubat 2017’de Gaziantep’te oynanan maçta İsrailli Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev de tribünde yer aldı. Regev, yanındakilerle birlikte İsrail bayrağı açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Türk bayrağı açtı.

Şahin, İsrail bayrağını da tuttu

Bayraklar toplandıktan sonra açılan İsrail bayrağının yanında olması için yeniden açılan Türk bayrağıyla birlikte İsrail bayrağını da tutan Şahin, tepki çekti. Şahin, bayraklar toplanırken İsrail bayrağını bırakmaması ve Türk bayrağını ters tutmasıyla da gündem oldu.

Sosyal marketlerde boykot var…

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki göstermek için bir boykot kararı aldı. Belediye, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, “Sosyal marketlerimizde boykot var. Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait tesislerimizde ve sosyal marketlerde İsrail destekçisi firmaların ürünlerinin satışı ve dağıtımı yasaklanmıştır.” ifadelerini kullandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com