Ana sayfa » Spor » “BİR HAFTA HOCA’SIZ KALMA PAHASINA EN DOĞRU İSMİ KARŞIYAKA’MIZA HOCA YAPMALIYIZ…”

“BİR HAFTA HOCA’SIZ KALMA PAHASINA EN DOĞRU İSMİ KARŞIYAKA’MIZA HOCA YAPMALIYIZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-TFF 3. Lig 2. Grup’ta üst üste puan kayıpları yaşayan Karşıyaka, bay geçirdiği haftada liderlik koltuğundan indi. Ardından Anadolu Üniversitesi deplasmanında uzun süre 2-1 önde olduğu maçta 81 ve 90+7’nci dakikalarda yediği gollerle mağlup oldu. Bunun üzerine Karşıyaka’da teknik direktör Ersin Aka istifa etti.

Aka’nın istifasını hemen kabul eden yönetim, yeni teknik adam arayışına yöneldi. Ligin en maliyetli takımlarından olan yıldızlar topluluğu Karşıyaka’nın, geçen sezon amatör ligden çıkıp, kadrosunda amatör ligden birçok oyuncu bulunduran Anadolu Üniversitesi önünde aldığı şok yenilgi ise taraftarı kızdırdı.

Karşıyaka’nın tek taraftar grubu olan Çarşı’nın lideri Taner Ütüklerli de, yönetime acele etmeyin uyarısında bulundu. Şampiyonluk parolasını bir kez daha yineleyen tribün lideri Ütüklerli’nin açıklaması şöyle:

’Kamuoyunda bazı isimler konuşuluyor. Yönetimimizin değerlendirme yaptığını biliyoruz. Ancak şuna da dikkat çekmek isteriz. Bugüne kadar teknik direktör göndermekte ne kadar vakit kaybettiysek yerine birini getirirken bir o kadar acele ediliyor, sonra da sıkıntı yaşanıyor.

İnce eleyip sık dokuyarak, 1 hafta hocasız kalma pahasına en doğru ismi Karşıyaka’mıza hoca yapmalıyız. Yönetimimize bu konuda güveniyor ve en doğru kararı vereceklerine inanıyoruz. Yolun sonu şampiyonluk evelallah…’’

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com