Ana sayfa » Güncel » “EN AZ 3 MİLYON EYT EMEKLİSİ, YOK OLMAYA, MUHTAÇ YAŞAMAYA DEVAM EDECEK…”

“EN AZ 3 MİLYON EYT EMEKLİSİ, YOK OLMAYA, MUHTAÇ YAŞAMAYA DEVAM EDECEK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu eski Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, yeni mağduriyetlere karşı emekli vatandaşların bir araya gelmesi yönünde çağrıda bulundu. Özüpak’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Yüce meclisteki 600 vekilden 450 tanesi iş insanı yani varlıklı ve daha da zengin olmak için meclise yelken açanları kimler oraya taşıyor kimler bu yelkene üflüyor?

Ve sonra biz emekçiler çıkıp işçi emekçi emekli için bir yasa çıkmadığından yakınıyoruz.

Asıl suçlu olan oyu verip sonra yakınanlar değil midir?

Yıllardır yazıp çizdik milyonluk mitingler yaptık ve dünya ya örnek olan bir mücadeleyle kısmide olsa hak alınıp diğer mağduriyetler için bir ön açtık ama EYT kardeşlikliği gibi yeniden mağdurlarla omuz omuza olmasını sağlayacak yeniden hak mücadelesini hayata geçirmek için birlik olunmalı hedefe odaklanılmalı ve büyük kitlelerin yan yana olduğunu iktidara, muhalefete gösterecek etkinlikler acilen yapılmalıdır.

Yoksa emeklinin kök maaşına yapılacak zamla yine 7500 TL maaş alıp hayata tutunmaya sefalet içinde yaşamaya devam edecek en az 3 milyon EYT emeklisi yok olmaya muhtaç yaşamaya devam edecek.

EYT Emeklisine yine yeniden yanlış yapacaklar ve yoksulluk içinde yaşamda yok olmamıza neden olacak iktidar ya da muhalefet siyasetçilerini yine biz görmezden mi geleceğiz?…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com