Ana sayfa » Güncel » ALTAYLI: “BENİM ÇOCUKLARIM VAR… BANA LAN BANA NE?. ÇOCUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN BÖYLE İŞLERE GİRMEYECEKSİN!…”

ALTAYLI: “BENİM ÇOCUKLARIM VAR… BANA LAN BANA NE?. ÇOCUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN BÖYLE İŞLERE GİRMEYECEKSİN!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Haklarında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ile eşi Engin Polat gündemi salladı.Çift kara para aklama ve örgüt kurma suçlarından cezaevine girdi.

Sosyal medyada hem çifte üzülen hem de hakkettiler diyen iki kısım var. Ayrıca, çiftin çocuklarının da annesi babasız kalması sosyal medyayı ikiye böldü.

Gazeteci Fatih Altaylı YouTube kanalında Dilan Polat ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı, Dilan Polat hakkında şunları dedi:

Bunların çocukları var.. Bana ne lan bana ne. Herkesin çocuğu var. Çocuğunu düşünüyorsan böyle işlere girmeyeceksin. Ben şunu yaptım ama çocuğum var, adam öldürdüm ama çocuğum var. Bundan 1 ay önce 750 bin lira harcıyorum diyordun ama şimdi noldu ayda 200 bin kazanıyorum.

750 bin ne 200 bin ne bana bir anlat bunu. Hiç acınacak tarafı yok. Milletle dalga geçerken iyiyidi. Milleti dolandırırken iyiydi, kara para aklarken iyiydi. Milletin parasını tırtıklarken iyidi. Şimdi ben zavallıyım, bayılmalar falan. Yazın yediğin hurmalar kışın bir tarafını tırmalar…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com