Ana sayfa » Spor » KARŞIYAKA ÇARŞI’DAN YÖNETİME ÜLTİMATOM!…

KARŞIYAKA ÇARŞI’DAN YÖNETİME ÜLTİMATOM!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka, Alsancak Mustafa Denizli Stadı’ndaki maçta Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını büyük taraftarıyla kutladı. Günlerdir Elazığspor randevusuna hazırlanan taraftarlar, Alsancak Stadı’nın maraton tribününde maç öncesi müthiş bir Cumhuriyet koreografisi yaptı.

Atatürk ve silah arkadaşlarının yer aldığı koreografi statta adeta görsel bir şölen oluşturdu. Statta maç boyunca Cumhuriyet marşları çalındı. Karşıyaka, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mıza özel taraftar forması da hazırladı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta lider Karşıyaka, deplasmanda Silifke Belediyespor yenilgisini sonrası evinde Elazığspor’la 0-0 berabere kaldı. Bu sezon ilk kez iki maç üst üste galip gelemeyen Kaf-Kaf, 16 puanla liderliğini korusa da bay geçireceği hafta öncesi koltuğunu riske attı.

Karşıyaka’nın tek taraftar grubu olan Çarşı’nın lideri Taner Ütüklerli, Elazığspor karşısında alınan bu beraberliğin ardından yönetime çağrıda bulundu. Takımın bay haftasına gireceğini de belirterek önceki yönetim zamanında gelen hocayı istemediklerini bir kez daha söyledi. Karşıyaka Tribün Lideri Ütüklerli’nin açıklamasının tamamı şöyle:

ÜTÜKLERLİ: “ÇOK GEÇ OLMADAN HOCAYI GÖNDERİN…”

8 hafta geçti. Futbol adına hiç bir şey ortada yok. İdeal on bir yok. Saha içinde hiç bir organizasyon yok. Uzak ara yapmamız gereken ligde bizi darlandırmayın. Turgay Büyükkarcı zamanında gelen hocayla devam etmeniz sizin plansızlığınızı gösterir. Biz başta söyledik, dedik istemiyoruz. Bay haftasına giriyoruz. Acil harekete geçin gönderin. Şampiyonluk için…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com