Ana sayfa » Spor » KARŞIYAKA ÇARŞI’DAN STAT ÇIKIŞI!…

KARŞIYAKA ÇARŞI’DAN STAT ÇIKIŞI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka’nın tek taraftar grubu olan Çarşı’nın lideri Taner Ütüklerli; takımının 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Elazığspor ile oynayacağı maçın İzmir Gençlik Spor Müdürlüğü’nün ya Atatürk ya da Tire Stadı’nda oynanmasını tavsiye etmesi üzerine sert bir açıklamada bulundu .

TFF 3. Lig 2. Grup lideri Karşıyaka, şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürüyor. Yeşil Kırmızılı ekip, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda GSİM tarafından gerçekleştirilen planlı saha bakım çalışmaları nedeniyle, hem Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Biga Spor hem de ligin 6. haftasında Ergene Velimeşe FK ile Bornova A.K. Stadyumu’nda karşılaştı.

Kaf Kaf ‘ın ligin 8. Haftasında Elazığspor ile 28 Ekim Cumartesi günü karşılaşacağı müsabaka, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. 100. Yıl kutlamalarına dikkat çeken Taner Ütüklerli’nin açıklaması şöyle:

ÜTÜKLERLİ : MAÇI ALSANCAK’TAN BAŞKA BİR STADTA OYNAMAYACAĞIZ

Ertesi gün maç oynanacak stadı, “Bakımı henüz tamamlanmadı” bahanesi ile Karşıyaka Spor Kulübü’nden esirgemeye çalışan kimdir bilmiyoruz?
Ancak hem şampiyonlukta rakibimiz olan takımla karşılaşacağımız, hem de Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız maçımızı Alsancak Mustafa Denizli Stadından başka bir stat’ta OY-NA-MA-YA-CA-ĞIZ.

İzmir’in tüm takımlarının simgesi olmuş bu stadyum yıllardır İzmir takımlarına, her zaman hizmet etmiştir, bundan sonra da edecektir.

Şampiyonluk sezonumuzda kentimizin tüm Yöneticilerinin, Gençlik ve Spor Müdürlüğü dahil ne demek istediğimizi anlayacağını umuyoruz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com