Ana sayfa » Güncel » KIZILAY’DAN GAZZE’YE YARDIM KAMPANYASI…

KIZILAY’DAN GAZZE’YE YARDIM KAMPANYASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İsrail’in saldırılarından sonra gıda, su, ilaç gibi temel ihtiyaçlar ulaşmakta zorlanan Filistinlilere yardım için Kızılay da kampanya başlattı. Kurum hem vatandaşların telefonlarına mesaj gönderdi hem de sosyal medyadan çağrı yaptı. “Filistin’in yaralarını birlikte saralım. Filistin yaz 2868’e gönder, 20 TL bağışla.” diyerek para istedi. Kızılay’ın internet sitesinde de bağış hesabı açıldı.

SÖZCÜ’den Deniz Ayhan’ın aktardığına göre, sayfada “Filistin halkı zorlu koşullar altında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Türk Kızılay, Filistin, Gazze ve Kudüs’e insani yardımlar göndererek, kalıcı projeleri hayata geçiriyor. Filistinli kardeşlerimizin barınma, hazır gıda, hijyen ve tıbbi malzemeye ihtiyacı var. Siz de destek verin” denildi.

Öte yandan kampanya bazı vatandaşlar şüphe ile yaklaştı. Sosyal medyadaki “Kahramanmaraş depreminde çadır satan Kızılay, Filistin’in yaralarını saracakmış. Ne dersiniz, inanalım mı?” şeklindeki eleştiri dikkat çekti.

Öte yandan Kızılay, Filistin Kızılayı’na Gazze’deki tüm hastane ve ambulansların 30 günlük ihtiyacını karşılayabilecek 400 bin litre akaryakıt desteği sağlayacağını duyurdu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com