Ana sayfa » Güncel » Togg, Bugüne Kadar Toplam Kaç T10X Teslim Edildiğini Açıkladı…

Togg, Bugüne Kadar Toplam Kaç T10X Teslim Edildiğini Açıkladı…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg), teslim edilen T10X sayısı ile ilgili yeni açıklama yaptı. Yapılan açıklamalar, başlangıçta sancılı bir teslimat süreci yaşayan şirketin kötü günleri geride bıraktığını gözler önüne seriyor. Zira şirketin açıkladığı eylül ayı teslimat rakamları, fazlasıyla iyimser bir tablo çiziyor.

Togg tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda, 1-30 Eylül 2023 tarihleri arasında 2.204 adet T10X teslimatı yapıldığını görüyoruz. Bu rakam fena olmadığı gibi Togg için de bir rekor. Teslimat yapmaya başladığı ilk aylarda programın gerisinde kalan şirket, şimdi her ay daha fazla teslimat yapmaya başlamış durumda. Togg sahiplerinin yüzü gülüyor.

Toplam teslimat sayısı 5.604 oldu…

Mayıs- Ağustos arasında 3.400 civarında teslimat yapan Togg, son rakamlarla birlikte 5.604 adet teslimat gerçekleştirmiş oldu. Bu teslimat sayısı, her geçen gün biraz daha artacak ve en nihayetinde 20 bin seviyesine ulaşacak. Bu teslimatlardan sonra tüketiciler, yeniden Togg T10X satın almak için harekete geçebilecekler.

Ancak Togg, teslimatlarda Tesla’nın gerisinde kaldı…
Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Tesla’nın geriye dönük teslimat sayısının açıklandığını aktarmıştık. Edinilen bilgilere göre Tesla, Haziran-Ağustos 2023 döneminde 5.500 adet Model Y teslimatı gerçekleştirdi. Buna eylül ayı da dahil edildiği zaman 9.000 civarı teslimat bekleniyor. Buradan, Togg’un Tesla’nın gerisinde kaldığını söylemek mümkün…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com