Ana sayfa » Güncel » “YARI-YARIYA MAAŞ KAYBINA NEDEN OLDUNUZ, ADALETSİZLİĞİNİZİ YİNE ADETSİZLİKLE KAPATMAK İSTİYORSUNUZ…”

“YARI-YARIYA MAAŞ KAYBINA NEDEN OLDUNUZ, ADALETSİZLİĞİNİZİ YİNE ADETSİZLİKLE KAPATMAK İSTİYORSUNUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak Hazine ve Maliye Başkanı Mehmet Şimşek’in emekli maaşlarına yönelik zam açıklamalarına büyük tepki gösterdi. Özüpak şu ifadelerde bulundu:

“Devletimize ödediğimiz Sgk primlerinde; alt limit-taban (asgari ücret brütü), üst limit-tavan (asgari ücret 7.5 katı brütü) Ocak ve temmuz ayında yenilenir. Çalışanın ek gelirleriyle aldığı maaşın brütüyle tabana-ortasini-tavana denk gelen Prime Esas Kazançtan peşinen SGKkesintisi yapılır.

Bunu herkes biliyor. Lakin; 2000 sonrası İNTİBAK bekleyen EMEKLİLERİ OYALADIĞINIZ yetmezmiş gibi, her çalışanın çalışma şartlarıyla prim kesintisi ve prim günleri farklı iken 2008 SGK Reformu ile (Abo; çalışanın alın terinden maaş gaspıdır) oluşturduğunuz kök maaşla emekli olan ve olacak herkesin YARI YARIYA MAAŞ KAYBINA sebep oldunuz ..

Sonra pirinçteki taşı ayıklamaya çalışarak aklımızla alay edercesine acıklamalarınızla kendi elinizle oluşturduğunuz adını da en düşük yaşlılık aylığı koyduğunuz adaletsizliği yine adaletsizlikle kapatmak istiyorsunuz .

EMEKLİ’nin insanca yaşam maaşının hakkaniyeti ile ayrı gayrı, ayrımcılıkla değil Tüm EMEKLİ’nin Adaletli zammını teslim etmek zorundasınız. Adınız Adalet ve Kalkınma Partisi olup İCRAATINIZI ADALETLİ BEKLİYORUZ…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com