Ana sayfa » Siyaset » OĞUZ: “ZAMANI GELDİĞİNDE PARTİMİZİN İZMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI DA AÇIKLAYACAĞIZ…”

OĞUZ: “ZAMANI GELDİĞİNDE PARTİMİZİN İZMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI DA AÇIKLAYACAĞIZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz yaklaşan yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğuna ve şahısların öne çıktığına değinerek, “81 ilde kendi adayımızı çıkaracak gibi hazırlanıyoruz, belediye başkanlıkları için başvurular gelmeye başladı” ifadelerini kullandı.

Altılı Masa gibi bir ittifak istemediklerini ve ittifakların ilke ve değerler üzerine kurulması gerektiğini ifade eden Oğuz, “Bir buçuk yıldan beri ittifakların değerler ve ilkeler üzerine yapılması gerektiğini söylüyoruz. İttifak, ‘Gelin yerelde bizi destekleyin size şu ihaleyi verelim’ diyerek yapılmamalı. Biz genel seçimlerden önce durduğumuz yerde duruyoruz, tabi yerel seçimler farklıdır ancak ittifak konusunda netiz” dedi.

“Her türlü görüşmeye açığız ancak…”

İttifak için her türlü görüşmeye açık olduklarını ancak 81 ilde kendi adaylarını çıkaracakmış gibi de seçime hazırlandıklarını kaydeden Oğuz şöyle konuştu:

“Hiçbir partinin İzmir ekibiyle görüşmemiz olmadı, tabi her türlü görüşmeye açığız ancak şu an böyle bir kararımız yok. Biz, 81 ilde kendi adaylarımızı çıkaracak gibi hazırlanıyoruz. Genel seçimlerde istediğimiz sonuçları alamasak bile Memleket Partisi’ne olan ilgi yükselmeye başladı, hatta sokakta vatandaşlar bizi çevirip, ‘Muharrem İnce ve Memleket Partisi’ne haksızlık yapıldı’ diyor.

İzmir’de belediye başkanlıkları için başvurular alıyoruz. Şu an için başvurular geliyor ve hepsini değerlendiriyoruz. Türkiye genelinde 2 belediye başkan adayımızı açıkladık bile, zamanı geldiğinde İzmir adaylarımızı da açıklayacağız…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com