Ana sayfa » Siyaset » KILIÇDAROĞLU’NUN ESKİ DANIŞMANINDAN ÖZÜR: “HİÇBİR ZAMAN ATATÜRK’E SAYGISIZLIK EDECEK KADAR VİCDANSIZ OLMADIM…”

KILIÇDAROĞLU’NUN ESKİ DANIŞMANINDAN ÖZÜR: “HİÇBİR ZAMAN ATATÜRK’E SAYGISIZLIK EDECEK KADAR VİCDANSIZ OLMADIM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı olarak atandığı ileri sürülen Perinaz Mahpeyker Yaman’ın ana muhalefet partisi lideri hakkında 2016’da yılında yaptığı bir paylaşımın sosyal medyada gündem olmasının ardından yeni açıklamalar geldi.

Yaman, dün Anıtkabir ziyaretine dair fotoğrafları paylaştı. “Her şeyden önce benim üzerimden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na son derece yakışıksız suçlamalar için buradan özür diliyorum” diyen Yaman, iş kadını olduğunu, bazen aylarca sahada olduğu için sosyal medya hesabını yanındaki personelin yönettiğini söyledi; söz konusu tweetleri kendisinin yazmadığını ileri sürdü.

“Her şeyden önce benim üzerimden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan son derece yakışıksız suçlamalar için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diliyorum. Bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum ki o tweet’leri ben yazmadım. Ben bir iş kadınıyım ve bazen aylarca sahada olduğum oluyor (işim köylere elektrik bağlantıları olduğu için) telefonumun tüm sosyal medya şifrelerini yanımda çalışan personele veriyordum ve kimi zaman aylarca sosyal medya kullanmıyordum.

‘HİÇBİR ZAMAN ATATÜRK’E SAYGISIZLIK EDECEK KADAR VİCDANSIZ OLMADIM’

Evet doğrudur, yıllarca AK Parti’yi destekledim, çeşitli kademelerde aday adayı oldum ama hiçbir zaman cumhuriyetin kurucusu Atatürk’e saygısızlık edecek kadar vicdansız olmadım. Nitekim uzun yıllardır Anıtkabir’i hep ziyaret ederim. Ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na inandım. Bu ülkenin barışa ve huzura kavuşması için göstermiş olduğu fedakarlığı görünce CHP’de bir nefer olarak çalışmak istedim…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com