Ana sayfa » Siyaset » FOÇA CHP’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU…

FOÇA CHP’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz’ın yeniden aday olmadığı olağan kongrenin tek başkan adayı Esen Çeşmeci CHP Foça İlçe Başkanı seçildi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yöneticileri, geçmiş dönem CHP Foça İlçe Başkanları ve yöneticileri, geçmiş dönem Foça Belediye Başkanları ve meclis üyeleri, İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Bilgin Şahin ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partililer, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır…

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Foça’daki konuşmasında, “28 Mayıs’tan sonra müthiş bir baskı rejimiyle devam ediyoruz yolumuza. Her gün partimizin üzerinde baskı kurarak bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Ama bugün bu salonda olan sizlerin, delegelerimizin, Foça örgütümüzün sayesinde Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır, dimdik ayakta kalmaya devam edecek.

Tek bir hedefimiz var; Foça’da belediye başkanlığı seçimini bir kez daha kazanmak. Biz, Foça’da bu seçimi alacağız arkadaşlar. Bu zaferimiz Foça’daki ne ilk ne de son zaferimiz olacak. Sadece Foça’da değil, 30 ilçenin 30’unda ve Büyükşehir’de Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını bir kez daha sallandıracağız’’ dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com