Ana sayfa » Spor » “BİR ŞEYLER SÖYLÜYORSAK, ELEŞTİRİYORSAK KARŞIYAKA’MIZIN MENFAATİ İÇİNDİR…”

“BİR ŞEYLER SÖYLÜYORSAK, ELEŞTİRİYORSAK KARŞIYAKA’MIZIN MENFAATİ İÇİNDİR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka Tribün Lideri Taner Ütüklerli, Karşıyaka futbol takımında yapılan yanlışları dile getirmeye devam ediyor. En önemlisi de herkese burasının “Karşıyaka Spor Kulübü” olduğunu unutturmuyor. Ütüklerli’den bu yönde bir açıklama geldi.

ÜTÜKLERLİ: “TARTIŞACAĞIM VE HAKLI ÇIKACAĞIM ÇOK ŞEY VAR”

Benim hiç kimseye eyvallahım yok.

“Hocayı istemiyoruz” dememin sebebi burasının Karşıyaka Spor Kulübü olduğuna dikkat çekmem adınaydı. Ben büyük bir kitleye hitap ediyorum, sorumluyum ve yanlış varsa söylemek boynumun borcu. Hiçbir zaman yönetimlerde yer almak gibi bir düşüncem olmadı, olmaz , ben tribüncüyüm , tribünde olacağım.

Yanlış olan her şeyin karşısında olmak benim Karşıyaka Spor Kulübü’ne sorumluluğum. Turgay Büyükkarcı başkanlığında alelacele teknik direktör ve tartışmalı bir futbol şube getirildi. Hocamızın hocalığını tartışamam ancak yapılan transferleri, bu transferlerle imzalanan sözleşmeleri, iki kalecinin de kontenjan olması vs. vs. tartışacağım ve haklı çıkacağım çok şey var.

Ben Başkanıma ve yönetimine güveniyorum. Sayın hocamıza da burasının Merzifon Spor Kulübü olmadığını da gayet güzel bir şekilde anlatacaklarından zerre şüphem yok.

Bizim üstümüze düşen desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bir şeyler söylüyorsak, eleştiriyorsak Karşıyaka’mızın menfaati içindir ve bunu da kimse engelleyemez. Bu kadar hakkımız olsun. Her zaman parayı veren düdüğü çalmıyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com