Ana sayfa » Spor » KARŞIYAKA TARAFTARI KARARLI: ‘’ERSİN AKA’YI İSTEMİYORUZ!…’’

KARŞIYAKA TARAFTARI KARARLI: ‘’ERSİN AKA’YI İSTEMİYORUZ!…’’

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka Tribün Lideri Taner Ütüklerli, 12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Karşıyaka Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’ndan bir gün önce şu açıklamayı yaptı:

‘’Yarın ve pazar günü saat 15:00 (12 Ağustos) SEÇİMLİ KONGRE GÜNÜ…

Tek liste olması muhtemel kongrede seçim maddesi pazar gününe kalmadan bile desteğinizle sonuçlanabilir.
Kulübünü seven her KSK’lı orada olup, özellikle futbolda yepyeni bir anlayışla yönetimi devralacak Başkanımız İlker Ergüllü’ye destek olmalı taraftarın gücünü bir kez daha göstermeliyiz.

Herkes kongreye.’’
Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen kongre, tek liste ile yapıldı. Seçim sonucunda 157 oy alan Azat Yeşil, Karşıyaka Spor Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. Böylelikle, Ütüklerli’nin öngörüsü doğrultusunda açıkladığı üzere, çok daha doğrusu büyük Karşıyaka delegasyonuna olan inancı ve güveniyle kongre pazar gününe kalmadan sonuçlandı.

Ergüllü yerine Yeşil’in başkan oluşunun hikâyesi de şöyle; kulüpte 18 Temmuz’daki son olağan mali genel kurulda İlker Ergüllü’ye adaylık yolu açmak için yapılıp, başkan seçilebilmek için üyelik süresini 2 yıldan 1 yıla indiren tüzük değişikliğine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden verilmesi beklenen onay kongreye yetişmediği için Azat Yeşil başkan adayı oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nde resmen Yeşil dönemi başladı. Hemen ardından, Taner Ütüklerli canından çok sevdiği ve uğruna bedeller ödediği Karşıyaka’sına ve her zaman yanında olduğu taraftarına olan sorumluluğundan dolayı gereği şu açıklamada bulundu:

‘’Kongre bitti, artık icraat zamanı.

Azat Yeşil başkanlığındaki yönetimimize başarılar diliyorum. Biz sonuna kadar destekçileri aynı zamanda takipçileriyiz.

Her doğruya destek, olası hataya ikaz görevimizi yapacak önce Allah’ın izni sonra yönetimimizin katkısı ve tabii ki taraftarımızın gücü ile şampiyonluklar göreceğimiz bir sezon olacak inşallah.’’

Son olarak ise Karşıyaka Çarşı Grubu’nun Resmi Twitter hesabından oldukça sert bir açıklama geldi. İşte yeni yönetime uyarı niteliğindeki istek:

Ersin Aka’yı İstemiyoruz!…

‘’Karşıyaka futbol takımında yapılan yanlışları sağır sultan duydu. Burası Karşıyaka Spor Kulübü. Göz göre göre aleni şekilde yapılan tamamen duygusal icraatlara müsaade etmeyiz. Davamız Karşıyaka.’’

Bu istek sadece açıklama olarak da kalmadı. Karşıyaka taraftarları Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri ve semtin çeşitli köprülerine ‘’Ersin Aka’yı İstemiyoruz’’ ifadesinin yazılı olduğu pankartları astı.

Şimdi ise gözler, Yeşil ve yönetimine çevrilmiş durumda. Bakalım, taraftarın bu isteğine karşılık nasıl bir yol izlenecek?…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com