Ana sayfa » Güncel » MALATYA BU KEZ 5.3 İLE SALLANDI!…

MALATYA BU KEZ 5.3 İLE SALLANDI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde saat 20.48’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 20:48’de merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem komşu şehir Elazığ’da da hissedildi.
Panikleyen vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Şuana kadar herhangi bir olumsuzluğun olmadığı bildirildi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman, “Malatya Yeşilyurt merkezli gerçekleşen 5,3 şiddetindeki deprem sonrası ilimiz geneli saha tarama faaliyetlerimiz devam etmektedir. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmamıştır” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremin ardından açıklama yaparak “Malatya ili Yeşilyurt ilçesinde saat 20.48’de 5.3 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

DİYARBAKIR VE ANTALYA DA SALLANDI!…

AFAD’dan alınan verilere göre bugün Diyarbakır’da da 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Diyarbakır’ın ardından bir deprem de Antalya’da oldu. Merkez üssü Gazipaşa olan depremin büyüklüğü 4.5 olarak duyuruldu.

Diyarbakır’ın ardından Akdeniz’de Antalya’nın Gazipaşa ilçesi açıklarında da saat 16.16’da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Antalya’nın Gazipaşa ilçesi açıkları olan 4.5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

AFAD’ın aktardığı bilgiye göre deprem, saat 16.16’da yaşandı. Gazipaşa’ya 99.07 kilometre mesafede meydana gelen deprem, yerin 12.44 kilometre derinliğinde kaydedildi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com