Ana sayfa » Güncel » İKİ JANDARMA AÇIĞA ALINDI, TANAL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU BULUNULDU…

İKİ JANDARMA AÇIĞA ALINDI, TANAL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU BULUNULDU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Jandarma Genel Komutanlığı, Muğla’daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının genişletilmek istenmesine yönelik eylemlere ilişkin açıklama yaptı.

Muğla’daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının genişletilmek istenmesine yönelik eylemlere ilişkin Jandarma Genel Komutanlığı’ndan açıklama geldi.

Dün, CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Jandarma’nın hukuka aykırı şekilde fişleme yaptığını belirterek, fişleme listesini almak istemesi gündem oldu.

İKİ JANDARMA AÇIĞA ALINDI…

Açıklamada, “Milletvekili Mahmut Tanal’ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında; görev yerinden emir ve talimatlara aykırı olarak uzaklaşan 2 jandarma personeli açığa alınmıştır” denildi.

Jandarma’nın açıklaması şöyle:

“Orman Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirilen saha çalışmalarını ve hukuka uygun olarak alınan önleyici tedbirleri engellemek ve provoke etmek isteyen, kolluk kuvvetlerine saldıran ve direnen 40 provokatör ve eylemci şahıs Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınmış olup şüphelilerin adli işlemleri devam etmektedir.

Milletvekili Mahmut Tanal’ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında; görev yerinden emir ve talimatlara aykırı olarak uzaklaşan 2 jandarma personeli açığa alınmıştır. Kahraman Türk Jandarmasına karşı sarf etmiş olduğu mesnetsiz ve hakaret içeren söylemlerinden dolayı Milletvekili Mahmut Tanal hakkında adli mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup hukuki süreç kararlılıkla takip edilecektir…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com