Ana sayfa » Spor » Çiğdem Çimen: “KARŞIYAKA BİZE AHİRETTEN EMANET…”

Çiğdem Çimen: “KARŞIYAKA BİZE AHİRETTEN EMANET…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Şanlı Karşıyaka taraftarı; 11 Temmuz 2023 Salı günü, saat 20.00’da Osman Bey Parkı’nda buluştu. Kalplerde yıkılmamak üzere inşa edilen ‘’Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı’’ ortada yoktu. Ama yeşil kırmızılı renklere gönül veren yediden yetmişe herkes de Karşıyakalı olmanın getirdiği inanmışlık vardı. Taraftarın, Kuvayi Milliye ruhu ile kurulmuş olan takımlarına duyduğu tarifsiz sevgisi vardı. Karşıyaka ruhunun yeşerttiği birlik, beraberlik ve dayanışma vardı.

Karşıyakalıların ortaya koyduğu bu umut tablosu, stadın temelini atıp, derince kazdıktan sonra bırakıp gidenlere en güzel yanıt oldu. Karşıyaka Taraftarı; büyük yürüyüş akşamında, stat arazisinde yaktığı meşalelerinin dumanlarını Karşıyaka gibi kutsal bir değerin bütün güzelliğiyle birleştirdi. Bu muhteşemliğin sonucu doğan o tarihi fotoğraflar, Karşıyaka’nın özünü temsil etmektedir.

Yürüyüş sonunda basın açıklamasında bulunan Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı “Bu kulüp kanarya sevenler kulübü değil, bu kulüp birilerinin şirketi değil, bu kulüp kimsenin babasının çiftliği değil. Bu kulüp taraftarın ve taraftar kimi isterse onun kulübü yönetmesini istiyor. Mali genel kurula çok az bir süre kaldı. Bugün bir kez daha en gür şekilde Turgay başkana ve yönetimine sesleniyoruz; ya bırakın gidin ya sandığı getirin. Bu kulübün önünü açın. Bizi ibra işleri ile, önerge vermelerle uğraştırmayın. Delikanlı olun, Karşıyakalı olun. Taraftarın ayak seslerini duyun, kendinize gelin” dedi.

Yürüyüş öncesi de taraftarın sesi olan Karşıyaka Tribün lideri Taner Ütüklerli, herkesin hak verip sonuna dek destek verdiği açıklamalarına devam etti. Taraftarın ayak seslerini bütün dünyanın yürüyüşten sonra, Ütüklerli ilk önce Karşıyaka gibi tarihi bir kulüpte yaşanmaması gereken; vurdumduymazlık, basiretsizlik, başarısızlık, iş bilmezlik, vefasızlık gibi durumları bütün çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Şirketleşme ve coin hesabı ile belirsizliği devam eden durumu ve ibrayı sordu.

Daha sonra da hem önümüzdeki sürecin nasıl işlemesi gerektiğini anlatan hem de büyük taraftarın çok daha önemlisi de vicdanın sesi olarak bazı açıklamalarda bulundu. İşte Karşıyaka’sına canı pahasına sahip çıkan Ütüklerli’nin; Karşıyaka’yı temsil edemeyenlerin kulübü ne hale getirdiğini, bu nedenle de artık istifa edip gitmelerinin bir zorunluluk olduğuna işaret eden durumu anlatan ve Karşıyaka tarihinin her döneminde taraftara bir kutup yıldızı gibi rehber olacak açıklamaları…

İBRA ETTİK…

İBRA Ettik…! Davamız için Karşıyaka için. Yarın acil bir şekilde Karşıyaka Spor Kulübü yönetimine talip olan Abilerimize ve Kardeşimize İmza yetkisi verilip önleri açılmalı. Kulübümüzün zaman kaybına tahammülü yok, transfer kamp vs yapılacak çok iş var.

DAVAM İÇİN ÇOK BEDEL ÖDEDİM…

Bunun aksi hareket eden kim olursa ben şahsım adına elimden geleni ardıma koymayacağım.

Davam için çok bedel ödedim. Her zaman da ödemeye hazırım. Karşıyaka bize Ahiretten emanet…

Turgay’ında, Yönetime talip olanlarında..! Yeterin be kardeşim bizi zıvanadan çıkartmayın. Ali Cengiz oyunları şahsıma beni sıktı.

Bizim sizin gibi para babalarından daha çok düşünmemiz gerekenler var. Kaprislerinizi çekecek durumda değiliz.

Biz bu zamana kadar kimin arkasında durduysak Karşıyaka Spor Kulübünün menfaati için durduk.

Turgay bey sende madem aday olmıyacaksın bi zahmet istifa et yeter sabrımız taştı…!!!

ADAMLAR DÜMENE GEÇİP SORUMLULUK ALACAK, ENGEL OLMAK İHANET…

Turgay (başkan diyemiyorum maalesef , çünkü bunca iyi niyetimize rağmen adamlıkta sınıfta kaldın.
“Hastayım , sağlığım tehdit altında” dedin;
“ailem her şeyin önünde onları üzemem” dedin;

“Ben artık çok yoruldum, bırakıyorum gelene de gücüm yettiğince destek olacağım” dedin,
Hem de bunları camianın saygın abisinin, Karşıyakalılıkları tartışılmaz 2 eski yöneticinin önünde başkanlığa aday olan İlker ERGÜLLÜ’nün yüzüne destek taahhütü vererek dedin.

Ama ne olduysa mali kongrede sanki hiçbir söz vermemiş gibi, kulübün hayati hiçbir unsuruna erişim izni olmayan sadece futbol için ve sadece yetki belgesi verdim demek için kolpadan vekaletname verdin. Yetki verdik dediğin vekaletname senin yönetim kurulunun alacağı karar olmadan geçersiz … biz salak mıyız oğlum ? İlker Başkan ve arkadaşları cahil mi ?

Son numaranızda iyice kahpelik kokuyor !

Takımın kampa gidebilmesi, oyuncu ve teknik ekibin tedirgin olmaması için verdik diye ortalığı ayağa kaldırdığın yetkisiz yetkiye dayanarak yarın tesislere gidecek olan, İlker Başkanın görevlendirdiği Oktay YEŞİL ve Ziyanur HASBAY’a “gelemezsiniz kongrede İlker seçilirse ancak o zaman görev yapabilirsiniz” demek bizim lügatımızda KAHPELİK. Kongrede İBRA edildikten sonra mı iyileştin, ailen önemini kaybetti, yorgunluğun geçti Turgay ?

Ama senin akıl hocalarını da biliyoruz Serkan Ergüven, Mehmet Yaya, İlter Köseoğlu, Murat Günenç siz misiniz bu kulübün en doğruları en büyük sevdalısı hayırdır ?

Futbol takımının hazırlığına bak bir de rakibin olacak Batman’ın , Amasya’nın hazırlığına bak.

Açıkladığınız futbol bütçesi (oyuncu ,kamp, deplasman, prim herşey dahil) 50 milyondur, bu sezon 160 milyona çıkabildi.

İnşallah bir sinema düşünüp kongrede aday olursunuz da o sandıklara nasıl gömüleceğinizi görürsünüz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com