Ana sayfa » Siyaset » HALK TV’NİN SAHİBİ KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ: “LÜTFEN YASAKTAN HABERİNİZ OLMADIĞINI SÖYLEYİN…”

HALK TV’NİN SAHİBİ KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ: “LÜTFEN YASAKTAN HABERİNİZ OLMADIĞINI SÖYLEYİN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’nin Halk TV’yle olan anlaşmayı tek taraflı feshetmesinin Görkemli Hatıralar programının bugünkü çekimi Eren Erdem’in talimatıyla iptal edildi. Gelişmenin ardından kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu, ana muhalefet partisi liderine seslendi: “Lütfen yasaktan haberiniz olmadığını söyleyin.”

CHP’yle Halk TV arasında yaşanan gerilim, bugün Serhan Asker’in sunumuyla ekrana gelen Görkemli Hatıralar programının engellenmesiyle boyutlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, dün akşam saatlerinde kanalla yaptıkları sözleşmeyi feshettiklerini duyurmuştu. Paylaşılan belgeye göre bu anlaşma kapsamında ana muhalefet partisinin grup toplantıları, grup başkanvekili açıklamaları canlı yayınlanıyordu. Benzeri bir sözleşme CHP ile KRT ve TELE 1 arasında da var.

Gelişmenin ardından bugün de Görkemli Hatıralar’ın Antalya Döşemealtı’nda tarihi Kırkgöz Hanı’nda gerçekleştireceği program engellendi. Asker, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

“Büyük hazırlıkları yapılan program ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir CHP Genel Başkan Yardımcısı’nın talimatıyla iptal edildi. Ancak canlı yayının yapılacağı yerin dışına çıkarak sizlerle birlikte olacağız. Üzgünüz… Görkemli Hatıralar sizin programdır. Susmayacağız… Tüm Antalyalıları canlı yayına davet ediyorum…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com