Ana sayfa » Siyaset » “HAYDİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, TBMM’Yİ OLUŞTURAN SİYASETÇİLERİMİZ, ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUNUZ…”

“HAYDİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, TBMM’Yİ OLUŞTURAN SİYASETÇİLERİMİZ, ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUNUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emekli ve memur zammı Meclis’te bu hafta yasalaşacak. Memur, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı yüzde 25 düzeyine yükselecekken, en düşük memur maaşı da 22 bin 17 lira olacak.

‘Emekli maaşı zammı ne kadar oldu’ sorusu netleşirken milyonlar ‘Ne kadar emekli maaşı alırım’ sorusuna yanıt aradı. Emekliye zam ve memur maaşları düzenlemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Düzenlemeler Meclis’te birkaç gün içinde yasalaşacak ve Başkan Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe girecek. Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak? Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak?

Bu sorular cevaplarını ararken Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak’tan TBMM’ye çağrı! Özüpak; “Haydi sayın cumhurbaşkanımız @RTErdogan haydi yüce meclisi oluşturan @TBMMresmi siyasetçilerimiz; elinizi vicdanınıza koyun ve emekliye Reva Gördüğünüz 7.500 TL (hazinece tamamlanan) ile %25 zamla (kök maaşa uygulanan) emekli yokmuş gibi değil, insanca yaşam EMEKLİNİN hakkı diyin . Cumhurbaşkanı maaşı, bakan maaşı, vekil maaşı, huzur haklarınızı belirlerken ESAS BURADA VİCDANLARINIZ, ELLERİNİZ TİTRESİN . Emekçi ve emeklinin alın terinde değil. İnanmak istiyoruz siyasetçilere; siyasetin merkezinde halk’ın sorunlarının çözümü için var olduklarına.

TBMMdeEmekliZAManı @Akparti @MHP_Bilgi @csgbakanligi @isikhanvedat @herkesicinCHP @iyiparti @SaadetPartisi @devapartisi @GelecekPartiTR @_DemokratParti @tipgenelmerkez @rprefahpartisi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com