Ana sayfa » Güncel » “FATİH PORTAKAL KOVULDU” YORUMLARINA DELEK’TEN ZORUNLU AÇIKLAMA: “İLGİ VE BİLGİ ALANIMLA İLGİLİ YAZARKEN ARAYIP BİR SORUN…”

“FATİH PORTAKAL KOVULDU” YORUMLARINA DELEK’TEN ZORUNLU AÇIKLAMA: “İLGİ VE BİLGİ ALANIMLA İLGİLİ YAZARKEN ARAYIP BİR SORUN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bir süredir Sözcü TV’de Ana Haberi sunan gazeteci Fatih Portakal, sezonun son ana haber bülteni ile dün kameraların karşısına geçti. Portakal, bültenin sonunda ise veda gibi kapanış konuşması yaptı.

“Yeni yayın döneminde bakacağız olup olmadığına, ben de bilmiyorum. Göreceğiz.” diyen Fatih Portakal’ın Sözcü TV’deki üç aylık anlaşması sona eriyor.

“Bana müsaade” diyerek söze başlayan Portakal, şu ifadeleri kullandı: 30 Haziran 2023 günlerden cuma.. Bana müsaade.. Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart’ta size ilk ‘merhaba’mı demiştim size. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim.

Bu çekirdek ekiple harika bir 3 ay geçirdim. İlk defa birbirimizi tanıdık ama epey alıştık. Kişilikleri, profesyonellikleri ve dostlukları için çok teşekkür ediyorum. 90 gün içinde bir başarı ortaya koyduysak bunun sebebi ekip ruhuna sahip olmak. Her birinize çok teşekkür ediyorum sağ olunuz, var olunuz. Özleyeceğim bu insanları.”

SOSYAL MEDYADA TT OLDU…

Fatih Portakal’ın bu açıklamaları sonrasında Fatih Portakal ile kanalın yollarını ayırdığı yönünde haberler çıktı.

Portakal son dönemlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri nedeniyle büyük tepki görmüştü. Fatih Portakal son olarak da canlı yayında ekip arkadaşını azarlamasıyla gündem olmuştu.

ALİŞER DELEK’TEN AÇIKLAMA…

Fatih Portakal ile ilgili sosyal medyada çıkan haberler üzerine Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek’ten açıklama geldi.

Delek; “Bilgi sahibi olmadan fikir üreten değersiz medya analizcileri yüzünden zorunlu açıklama: @fatihportakal ile ilk gün anlaştığımız üzere, Temmuz ve Ağustos aylarında tatile çıktı. (yıllardır yaptığı gibi) Birbirimize söz verdik yeni dönemi tatilden sonra konuşacağız. “Fatih Portakal kovuldu” gibi ne Sözcü ailesine, ne bana ne de @fatihportakal‘a yakışmayan, taraflar için hakaret sayılacak bu ifade nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldım. Habercilere de bir not: Hakkımda, ilgi ve bilgi alanımla ilgili yazarken bir arayıp sorun. Zor değil!” ifadelerini kullandı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com