Ana sayfa » Spor » Çiğdem Çimen: “BÜYÜK KARŞIYAKA TARAFTARINDAN ÜLTİMATOM!…”

Çiğdem Çimen: “BÜYÜK KARŞIYAKA TARAFTARINDAN ÜLTİMATOM!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

-Karşıyaka, sadece İzmir’in değil tarihi önemi, temsil ettiği Cumhuriyet değerleri ve doğal güzellikleri ile ülkemizin gözbebeği olan bir ilçemizdir.

Dolasıyla Karşıyakalı olmak da büyük bir ayrıcalıktır. Onur duyulan ve değiştirilemez bu gerçeği herkesten çok daha iyi bilen Karşıyaka Sosyal Medya Platformu, uzun yıllardır güzide ilçemizin nabzını tutmaktır. Ve her şeyden önce gelen yeşil kırmızılı sevdayı adeta bütün dünyaya ilan etmiştir.

Böylesine büyük özveriyle çalışmalarını sürdüren platform, bir Avrupa şehri olan Karşıyaka’nın çağdaş yüzünü tanıtırken bir taraftan da Karşıyaka’nın tarihi misyonuna azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktadır. Ülkemizin kuruluş felsefesiyle eş değer bir anlayışla kurulan Karşıyaka Spor Kulübü’nün en ateşli temsilcilerinden biri olduğunu yediden yetmişe herkese göstermektedir.

‘’Arma miras yarınlara’’ anlayışını gelecek nesillere aşılamaktadır. Karşıyaka’nın, bir ‘’spor kulübü’’ olduğunu hiçbir zaman unutturmadan ses getiren yayınlara devam etmektedir.

Her branşa aynı önem ve değeri veren platformun, gündeme taşıdığı konulardan birisi de Karşıyaka Stadyumu’dur. Konu ile gelişmeleri paylaşırken, ilgili kurum ve kişilere yönelik en sert açıklamalarda da bulunmaktan çekinmeyen platform geçen günlerde her şeyin özeti olan kısa bir açıklamada bulundu: ‘’Karşıyaka Stadı Ne Oldu? Ne mi oldu? SAHİP ÇIKILMADI.’’

Karşıyaka’nın aşk, kara sevda ve bir tutku olduğunu bıkmadan usanmadan anlatan Karşıyaka Sosyal Medya Platformu, birkaç gün önce başta Karşıyakalılara ve Karşıyaka’ya gönül veren herkese şu soruyu yöneltti: ‘’Kulüp yönetimi için kongre kararı alınıp sandığa gidilmeli mi? İlgili soruya birçok yanıt geldi.

Verilen her yanıt, hemen hemen birbirinin aynısıydı. Büyük Karşıyaka taraftarı, kongre kararının alınmasını ve sandığa gidilmesini istiyor. Ve çoğu kimse de istifa çağrısında bulundu. Platformun bir sorusu daha vardı.

‘’BİR GÜNLÜĞÜNE KARŞIYA SPOR KULÜBÜ BAŞKANI TURGAY BÜYÜKKARCI YERİNDE OLSAYDINIZ İLK OLARAK NE YAPARDINIZ?

Bu soruya da gelen yanıtlar da taraftarın değişim isteğini dile getirmekteydi. İstifa sesleri de çığ gibi yükseliyordu. Elbette, Karşıyaka Sosyal Medya Platformu kayıtsız kalmadı. Akıl dolu paylaşım ile ‘’KORKMA! SEÇİMLİ GENEL KURUL AL’’ çağrısını bir kez daha yineledi.

Bugün yani, 22 Haziran 2023 Perşembe gününde ise; hem taraftarın bir sesi olarak hem de ‘’seçimli kurul al’’ çağrısından taviz vermediğini pekiştiren şu tarihi açıklamayı yaptı:

‘’111 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü, ülkenin 4. Liginde uzak ara şampiyonluğa takım kurar. Uzak ara ” Şampiyon” olur. Ligin başında, ortasında, sonunda fark etmez ikincilik her zaman başarısızlıktır.

Transfer yasağı döneminde altyapısından yetiştirdiği futbolcularla iki ayrı sezonda “Play-Off Yarı Finali ve Play-Off Finali” oynayan Karşıyaka Spor Kulübü’nün transfer yasağını kaldırdıktan sonra iki sezon üst üste Play-Off’a bile kalamaması başarısızlık değil, skandaldır ve rezilliktir.

Bu rezalete ortak olup kulüp tarihinin en karanlık günlerini yaşatan, Karşıyaka forması giymiş çocukların şampiyonluk hayalleriyle oynayıp, 1980 model köhne zihniyetle futbolu yönetmeye çalışan ve utanmadan hala Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri A Takım Binasında nefes alıp veren bütün canlı türlerine son sözümüz…

Ya istifa edin ya da seçimli kongre kararı alın. Geri sayım başladı…’’

Karşıyaka Sosyal Medya Platformu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com