Ana sayfa » Güncel » OTOMOBİL DE FİYATLAR ARTIK, GÜNLÜK HATTA SAATLİK DEĞİŞİYOR!…

OTOMOBİL DE FİYATLAR ARTIK, GÜNLÜK HATTA SAATLİK DEĞİŞİYOR!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Döviz kurundaki artış otomobil fiyatlarını da etkiliyor. Bir taraftan da stokçuluk yapanların etkisi ile otomobilde fiyatlar artık günlük bile değil saatlik değişiyor.

Öyle ki geçtiğimiz haftaya göre bile otomobil fiyatları bu hafta aynı değil. Sadece müşteriler değil, galericiler de araç bulmakta zorlanıyor. Sattıkları aracın yerine yenisini koyamıyorlar. Okulların kapanması, yaz tatili derken fiyat artışının devam etmesi bekleniyor.

Bir firma yetkilisi “Bugün en düşük binilebilecek aile aracı minimum 500 bin TL bandında. Günden güne bile demek artık yanlış olur, artık fiyatlar saatlik değişiyor. Yüzde 10 gibi bir yükseliş olmuştu. Şu anda da yüzde 3, 4 ve 5 gibi yükselişler oldu. 2024 yılı sonuna kadar tedarik sıkıntısı devam edecek. Bu sorun devam ettikçe fiyatların artması kaçınılmaz olacak” dedi.

Show Haber’in haberine göre bir başka frima yetilisi ise “Sıfır araçta halen tedarik problemleri devam etmektedir. Bir aile orta segment bir araç almak istediğinde 600-650 bin TL’lik bir parayı gözden çıkarması gerekiyor.

Üst segment araçlarda 70 ila 100 bin TL arası fiyat değişkenliği gösteriyor. Orta segment araçlarda ise 30 ila 60 bin arasında fiyat farklılığı gösterdi. Artık fiyatların günlük, saatlik bile değiştiği oluyor” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com