Ana sayfa » Siyaset » ÖZÜPAK’TAN, ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU’NA AÇIK OTURUM ÇAĞRISI…

ÖZÜPAK’TAN, ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU’NA AÇIK OTURUM ÇAĞRISI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların mücadelesini tüm Türkiye’ye duyuran eski Genel Başkan Gönül Boran Özüpak, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’na açık oturum çağrısında bulundu.

EYT Federasyonu eski Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, 14 Mayıs 2023 seçimleri için EYT’lilerin yoğun ısrarıyla CHP’den İstanbul Milletvekili aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.

Özüpak’a, EYT mücadelesini TBMM’de sürdürmek için çıktığı bu yolda TBMM’nin kapıları aralanmadı ancak Özüpak, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi ilk siyasi açıklamasını yaptı.

Özüpak, sosyal medyadaki çağrıya uyarak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a “Hodri meydan” diyen açıklamasına binaen bir çağrıda bulundu. Milyonların sevgisini kazanmış bir isim olan Özüpak, hala vakit olduğunu, ülkeyi yönetmeye talip olan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun birlikte açık oturuma katılım yapmasının siyasette yaşanan, yaşatılan süreçte özlenen bir tablo olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, BaBaLa TV ekranlarına çıkmış, kendisine muhalif seçmenin sert sorularına cevap verme cesaretini göstermiş ve sonrasında da Erdoğan’ı açık oturuma davet etmişti. Sosyal medyada Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısı yankılanırken Erdoğan cephesinde bu çağrıya cevap veren olmadı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com