Ana sayfa » Siyaset » MONTAJLI VİDEOLARLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU, APAR-TOPAR GÖZALTINA ALINDI!…

MONTAJLI VİDEOLARLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU, APAR-TOPAR GÖZALTINA ALINDI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Mitinglerinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili montaj video izleten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunan bir yurttaş gözaltına alındı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun PKK yöneticisini arkasına alarak reklam filmi çekmiş gibi montajlanan görüntüsünü mitinglerinde sık sık gösteriyor. Bu görüntüler, Erdoğan’ın mitinglerini saniye saniye yayınlayan televizyon kanallarında da milyonlara izletiliyordu.

Mersin Yaşam’da yer alan habere göre Mersin’de Oktay Avcu isimli bir yurttaş da Erdoğan hakkında bu nedenle suç duyurusunda bulundu. Ancak savcılık dilekçedeki bazı ifadeler nedeniyle Avcu’yu apar topar gözaltına aldırdı.

Geceyi gözaltında geçiren Avcu, sabah saatlerinde savcılığa çıkarıldı. Savcılık tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti. Mahkeme, vatandaşın adli kontrol ve konutunu terk etmemek şartıyla serbest bırakılmasına ve tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Avcu’ya elektronik kelepçe takılacak ve dava süreci bitene kadar evinden ayrılamayacak…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com