Ana sayfa » Siyaset » AKP’NİN KALESİ KONYA’DA ERDOĞAN’A BÜYÜK ŞOK!…

AKP’NİN KALESİ KONYA’DA ERDOĞAN’A BÜYÜK ŞOK!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-14 Mayıs seçimlerine artık sayılı günler kala siyasi liderler, programlarını sıklaştırırken; mevcut Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerindeki azalma dikkat çekiyor.

ERDOĞAN ÇIKMADAN KİTLE ALANI BOŞALTMAYA BAŞLADI…

Seçime 12 gün kala, gövde gösterisi niteliğinde mitinglerle seçmenini canlı tutmaya çalışan Erdoğan ve partisi AKP, bugün kalesi olarak gördükleri Konya’da sahneye çıktılar.

Konya’da yaşayan gazeteci Mücahit Enes Turbil, sosyal medya hesabından, Erdoğan’ın konuşacağı mitingle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve görüntüler paylaştı.

Gazeteci Turbil’in paylaştığı görüntülerde, miting için gelen kitlenin Erdoğan sahneye çıkmadan dağıldığı görülüyor.

MİTİNG SAATİ İLERİ ALINMIŞTI…

Konya’da saat 16.30’da başlayacağı duyurulan program en az 1 saat kadar gecikmeli başladı. Yerel kaynaklar, mitingin yapılacağı alanın daraltılarak ancak doldurulabilindiğini ifade etti.

KONYA’DA KILIÇDAROĞLU ZİYARETİNDE BÜYÜK KALABALIK…

AKP’nin kalesi olarak görülen ve 2019 yerel seçimlerinde yüzde 70 oy aldığı Konya’da, en dişli rakibi olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu gözüküyor. Konyalı olan Davutoğlu’nun şehirde karşılığı olduğu yorumları yapılıyor.

CHP de şehirdeki çalışmalarını hızla sürdürüyor. Partinin önemli isimlerinden Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Konya’dan milletvekili adayı olarak gösterildi.

Kılıçdaroğlu, 28 Mart’ta şehre yaptığı ziyarette büyük bir ilgiyle karşılanmış, ziyaretleri mitinge dönüşmüştü…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com