Ana sayfa » Siyaset » SAADET PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ERDURAN’DAN İZMİR’Lİ SEÇMENLERE DESTEK ÇAĞRISI…

SAADET PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ERDURAN’DAN İZMİR’Lİ SEÇMENLERE DESTEK ÇAĞRISI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran yaptığı açıklama da İzmir’li seçmenlere seslenip, CHP Listelerine ve Kılıçdaroğluna destek istedi. Erduran şunları söyledi:

“Değerli İzmir’li hemşehrimiz;

Tarihi bir seçime gidiyoruz. Değişime artık sayılı günler kaldı. BU seçim, bir seçim olmanın ötesinde adeta bir referandum hükmündedir. BU seçimde yalnızca ülkemizin 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem milletvekillerini seçmeyecek, aynı zamanda ülkemizin gidişatına dair de bir karar vermiş olacağız.

Millet İttifakı olarak, ülkemizin problemlerini derinleştiren yanlış yönetim sistemini değiştirmek ve çarpık yönetim anlayışına son vermek adına inşa ettiğimiz ortak bir zeminde 6 siyasi parti bir araya geldik. Uzun çalışmalar ve geniş katılımlı istişareler sonucunda, ülkemizin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğimiz ortak politikalar hususunda Olduğu gibi, ortak cumhurbaşkanı adayı ve ortak liste konusunda da bir anlaşmaya vardık.

Seçim sisteminin gerektirdiği zorunluluklar da göz önüne alınarak, kamuoyu araştırmaları ve simülasyonlar üzerinden tüm alternatifler değerIendirildi ve tüm bu çalışmalar neticesinde en doğru formülün ortak aday ve ortak liste olduğu görüldü.

Bu doğrultuda Saadet Partisi olarak, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sn. Kemal Kılıçdaroğlunu destekleyecek, Milletvekili Genel Seçimlerinde de tüm seçim bölgelerinde Cumhuriyet Halk Partisi listelerine oy vereceğiz.

Unutmayalım ki, ittifak hukukuna azami riayet göstermek ve verdiğimiz sözlere sadık kalmak biz Milli Görüşçülerin şiarıdır. Ahde sadakat, inancımızın ve bizi biz yapan değerlerimizin gereğidir.

14 Mayıs akşamı; ortak adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacaktır. Ayrıca Saadet Partimiz, en az bir bakanlık ile icra makamında da etkin rol üstlenecektir. Bunun yanında CHP listelerinde yer alan milletvekili adaylarımız, seçimlerden sonra TBMM’nde Saadet Partisi logosu ve rozeti ile güçlü bir şekilde partimizi temsil edeceklerdir.

Görüldüğü üzere, hem ülkemizin problemlerinin çözümü hem de partimizin yeni dönemde güçlü ve etkin bir şekilde yer alabilmesi ancak bu şekilde mümkündür. BU nedenle, Saadet Partisi olarak tüm gücümüzle çalışmalı; Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde Sn. Kılıçdaroğlu l na, Milletvekili Genel Seçimlerinde ise CHP listelerine destek olmalı, güç vermeliyiz.

Her seçim önemlidir, ancak bu seçim çok daha önemlidir. Her oy kıymetlidir, ancak bu seçimde +1 oy çok ama çok kıymetlidir.

İnanıyoruz, kararlıyız ve hep birlikte başaracağız! Sizlerin gayreti, aziz milletimizin desteğiyle 14 Mayıs’ta İklim Değişecek; “Milletin İktidarılnda ve Milletin Meclisi’nde Saadet Var” cümlesi en gür şekilde duyulacaktır.

Bu şuur ve inançla, yapacağınız tüm çalışmalarda kolaylıklar diliyoruz. Selâm ve muhabbetle…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com