Ana sayfa » Siyaset » “BİZ DİRENDİĞİMİZ İÇİN TÜRKİYE’YE YİNE BAHARLAR GELECEK…”

“BİZ DİRENDİĞİMİZ İÇİN TÜRKİYE’YE YİNE BAHARLAR GELECEK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Kahvaltı Programı’nda açıklama yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacağını vurgulayan Meral Akşener, İYİ Parti’nin parlamento seçimlerinde birinci olması gerektiğini vurguladı.

Akşener, “Ben dahil hiç kimse İYİ Parti’nin değildir. Bana diyorsunuz ki ‘Başbakan Meral.’ Ben başbakan olmayı ona buna yalvararak yapamam. Fıtratıma ters. Birinci parti çıkacağız ki; çalışmakla, her bir vatandaşın kapısından girerek, ikna ederek başbakan olacağım. Şartım budur” diye konuştu.

Meral Akşener’in açıklamaları şöyle oldu:

“BİZ DİRENDİĞİMİZ İÇİN TÜRKİYE’YE BAHARLAR GELECEK”

Mansur Yavaş’tan Allah razı olsun, seçildi. Muhalefet eliyle seçilen devlet adamının ne yapabileceğini gösterdi. Biz direndiğimiz için Türkiye’ye baharlar gelecek.

Biz öğrenen bir organizasyonuz. Her bir kararı ortak alırız. Her bir karar ortak alındığı zaman başta ben olmak üzere herkes uyar. Ben dahil hiç kimse İYİ Parti’nin üstünde değildir. Bana diyorsunuz ki ‘Başbakan Meral.’ Ben başbakan olmayı ona buna yalvararak yapamam. Fıtratıma ters. Birinci parti çıkacağız ki; çalışmakla, her bir vatandaşın kapısından girerek, ikna ederek başbakan olacağım. Şartım budur.

KOALİSYON HÜKÜMETLERİ FAYDALIDIR…

Biz koalisyon hükümetini bilenleriz. Bu da bir nevi koalisyondur. Koalisyon hükümetleri faydalıdır. ANA-YOL’un arka kapı diplomasını yürütenlerdendim, ‘mektupçusu’ derler. Koalisyon hükümetinde birbirine saygı duyma hali, vatandaşın ihtiyacına odaklanılması seçmenin işine yarar. Ama bakanlıklar aldığınız oya göredir.

ET YİYEMEDİĞİ İÇİN ÇOCUKLARIN BOYLARI KISALIYOR…

Bodurluk başladı bu ülkede. Et yiyemediği, protein alamadığı için çocukların boyları kısalıyor. Devletin görevi açı doyurmaktır. Bunu başaran bir belediye başkanı (Mansur Yavaş) karşınızda oturuyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com