Ana sayfa » Güncel » İBB EKİPLERİNE KAÇAK KAFENİN YIKIMI SIRASINDA SİLAH ÇEKİLDİ!…

İBB EKİPLERİNE KAÇAK KAFENİN YIKIMI SIRASINDA SİLAH ÇEKİLDİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Üsküdar Meydanı’nın bütünlüğünü bozan kaçak yapıların yıkımı mahkeme kararına rağmen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Üsküdar Kaymakamlığı’nca engellendi.

Cumhuriyet’ten Gökhan Kam’ın haberine göre; Üsküdar Belediyesi yetkisinde bulunan kafenin çatısına söküm işlemi için çıkan zabıta ekiplerine kim olduğu bilinmeyen bir kişi silah çekti. Şahıs daha sonra ortadan kayboldu.

Geçtiğimiz hafta yasal haklarını kullanıp tahliye ve yıkım için bölgeye giden İBB ekipleri, Üsküdar Kaymakamlığının direktifiyle görev yapan polisleri karşısında buldu. İBB’nin Üsküdar Meydan düzenlemesi içinde kalan 431 Ada içinde bulunan 4 Kafe, 359 ve 367 Ada içinde kalan 3 işletme korumaya alındı.

Bazılarının mülkiyeti İBB’ye ait olduğu halde yıkımlarına izin verilmiyor. İBB Encümeninin yıkım kararına, yürütmeyi durdurma istemini reddeden mahkeme hükmüne rağmen, caminin bitişiğindeki kaçak yapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından korumaya alındı…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com