Ana sayfa » Siyaset » AĞIRALİOĞLU İSTİFA ETTİ, ERDEM KONUŞTU: “KİMSE KENDİSİ KANDIRMASIN, MAZERET ARAMASIN, MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMASIN…”

AĞIRALİOĞLU İSTİFA ETTİ, ERDEM KONUŞTU: “KİMSE KENDİSİ KANDIRMASIN, MAZERET ARAMASIN, MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMASIN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı’na eleştiriler getirmesinin ardından dün partisinden resmen istifa etti. Ağıralioğlu’nun istifasının ardından İYİ Parti cephesinden de açıklamalar gelmeye başladı.

Son olarak İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdem “Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi” dedi.

Erdem’in paylaşımı şöyle oldu:

Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın. Milleti aptal yerine koymasın. Her kim ki tek adam rejiminin değişmesi için çalışmaz ve hakka, hukuka, adalete aykırı, vatana, millete, insana zarar veren bu düzenin devamına en ufacık bir katkı sağlar, değirmenine su taşırsa hesabını tarih önünde bir gün muhakkak verir. Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar. Bu da böyle biline…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com