Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » “BİR KAÇ DAKİKALIĞINA ÖLDÜ-DİRİLDİ, ANLATTIKLARIYLA ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!…

“BİR KAÇ DAKİKALIĞINA ÖLDÜ-DİRİLDİ, ANLATTIKLARIYLA ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kevin Hill adlı bir adamın açıklamaları gündem oldu. Birkaç dakikalığına ölen Kevin Hill daha sonra yapılan müdahalelerle hayata döndürülmüştü.

O trajik anlarda gördüklerini ve hissettiklerini açıklayan Hill, herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Hep insanların öldükten sonra bir tünelden geçerek ışığı takip ettiği tasvir edilir. Birleşik Krallık’ta Derbyshire’da yaşayan 55 yaşındaki yazar Kevin Hill ise kendi deneyiminin daha farklı olduğunu savunuyor.

Kalsifilaksi denilen bir hastalıktan muzdarip olan Hill, Daily Mirror’a verdiği röportajda hayatını kaybettiği anların farkında olduğunu söyledi.

Tıbbi rapora göre iki buçuk litre kan kaybedip kan kaybı sonucu kalbi duran Hill, hayata döndürüldükten bir süre sonra stabilize edildi. Ölüm anında yaşadıklarını anlatan Kevin “Tuhaftı” diye konuştu.

Hill, “Bedenimi görmüyordum ama ondan ayrı olduğumu hissediyordum. Sanki ruhlar alemindeydim. Olanların farkındaydım ama huzurluydum da” diye konuştu.

Kevin Hill, kendisini kurtarmaya çalışan sağlık personeline baktığını hatırladığını ancak öldüğünü bilmediğini belirtti. Hill, “Ölme zamanımın gelmediğini biliyordum. Öldüm ve hayata döndüm. Beyaz ışığı göremedim” diye konuştu.

Hill, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Durum, önceliklerimi yeniden odaklamamı sağladı. Hastaneden çıktığımda aile ortamım dramatik bir şekilde değişti.”

“Daha dirençli hale geldim. Geri dönebileceğimi biliyorum…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com