Ana sayfa » Güncel » Togg’un Satış Fiyatının Ortaya Çıktığı İddia Edildi!…

Togg’un Satış Fiyatının Ortaya Çıktığı İddia Edildi!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Mart ayı sonunda ilk teslimatlarının yapılması planlanan yerli elektrikli otomobil Togg C-SUV hakkında sosyal medyayı karıştıran bazı görüntüler paylaşılmaya başladı. Söz konusu görüntüde, Togg’un satış fiyatlarının yer aldığı iddia ediliyordu.

Kaynağı bilinmeyen görüntüde Togg’un üç farklı model ile satışa sunulacağı, modellerin 310 ila 510 kilometre arasında menzil sunacağı bilgisi yer alıyordu. Görüntüde, üç Togg pakedinin satış fiyatı da yer alıyordu:

Togg T10X V1 RWD Standart Menzil: 1.090.000 TL
Togg T10X V2 RWD Standart Menzil: 1.190.000 TL
Togg T10X V2 RWD Uzun Menzil: 1.290.000 TL

Görüntüde bazı ‘tuhaflıklar’ var:

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüde Togg teslimatlarının Temmuz 2023’ten itibaren başlayacağı ifade ediliyor. Bu tarih, Togg’un açıklamasına uymuyor. Ayrıca seçili modelin fiyatı 1.090.000 TL iken hemen üstünde yer alan “Bugünkü anahtar teslim fiyatı” bölümünde 1.110.000 TL ibaresi yer alıyor.

Tabii bu fark, Togg için sunulan herhangi bir opsiyonel özelliğin seçilmesinden kaynaklı olabilir. Fakat bu fotoğraf şu aşamada hiçbir şekilde kanıt niteliği taşımıyor. Yani bu fiyatlara bakarak herhangi bir şekilde “Togg’un fiyatları ortaya çıktı” diyebilmek mümkün değil.

Görüntü gerçek olsa bile fiyatların farklı bir hikâyesi olabilir:

Ekran görüntüsünün nereden alındığı belirtilmezken, görüntülerin gerçek olması bile fiyatların doğru olduğu anlamına gelmiyor. Söz konusu fiyatlar, Togg’un ürün sayfası oluştururken ‘öylesine’ koyulmuş yer tutucular olabilir. Yani sayfa gerçek, fiyatlar yanlış olabilir. Bu durum daha önce Galaxy S23’ün 65 bin TL olacağı iddiaları ortaya çıktığında da yaşanmıştı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com