Ana sayfa » Siyaset » KULİS: “MASA YENİDEN KURULUYOR, AKŞENER SAAT 16:00’DAKİ TOPLANTIYA KATILIYOR…”

KULİS: “MASA YENİDEN KURULUYOR, AKŞENER SAAT 16:00’DAKİ TOPLANTIYA KATILIYOR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına “Ölümle sıtma arasında bir tercihe zorlandık” gibi sözlerle itiraz edip kalktığı Millet İttifakı’nın bugün saat 14.00’te yapılması beklenen toplantı, ertelendi.

Bu süre zarfında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener’i ziyaret etti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, söz konusu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada “Yetkili ve icracı cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir. Bu önerilerini Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da genel başkanımız aktaracak. Katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz” bilgisini verdi.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Meral Akşener ile görüşmelerinin ardından Millet İttifakı liderlerinin toplanacağı Saadet Partisi Genel Merkezi’ne giderek orada liderlerle görüştü. İki belediye başkanı “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla Genel Merkez’den ayrıldı.

Meral Akşener’in İYİ Parti Genel Merkezi’nden çıkması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER GÖRÜŞECEK..

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Mariott Otel’de bir toplantı gerçekleşecek. Saadet Partisi’ndeki Altılı Masa toplantısı 15:00’e alınmıştı.

Akşener’in 16:00’da da Saadet Partisi’ndeki toplantıya katılacağı iddia edildi. Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi’nden ayrıldı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, “İlk defa bir seçimde cumhurbaşkanı yardımcıları da zikredilerek birlikte böyle bir seçime gidilmesi teklifi var. Değerlendirme sürecini takip ediyoruz” diye konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com