Ana sayfa » Siyaset » KILIÇDAROĞLU’NUN BEĞENDİĞİ TWEET DİKKAT ÇEKTİ!…

KILIÇDAROĞLU’NUN BEĞENDİĞİ TWEET DİKKAT ÇEKTİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadaki diğer beş partinin aksine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını desteklemeyeceklerini açıklaması, seçimlere üç ay kala siyaset sahnesinde bir nevi depreme yol açtı.

Kameralar karşısına geçerek Kılıçdaroğlu seçeneği için “Ölümü gösterip sıtmaya razı olmayı dayattılar” gibi ifadeler kullanan Akşener, akabinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık çağrısında bulundu.

Yavaş ve İmamoğlu ise Akşener’in bu talebini reddetti, ayrıca Kılıçdaroğlu için destek mesajı yayınladı.

Ana muhalefet partisi liderinin adaylığının bugün açıklanması bekleniyor. Akşener ise dün Yavaş ve İmamoğlu hakkındaki ısrarını sürdürerek “Kılıçdaroğlu veya masa, milletin talebine olur derse, hiç gurur yapmam geri dönerim” açıklamasında bulundu. Tüm bunlar yaşanırken CHP lideri, kişisel Twitter hesabında dikkati çeken bir tweet beğendi.

45 bini aşkın kişinin yaşamını yitirdiği depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla gündeme gelen Hüseyin Cimşit, şu paylaşımda bulunmuştu:

“Eğer Kemal Kılıçdaroğlu aday olur ve seçilir de ‘söylediklerinin tersine tek bir kararı ve fiili olursa’, hepinize söz veriyorum. Çankaya’ya çıkıp ona ‘in oradan aşağı’ eylemi yapacağım.”

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımı beğenmesi dikkati çekti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com